
عنوان: روشهای PCR در مواد غذایی: به انضمام برخی از اصطلاحات بر اساس The dictionary of gene technology
نویسنده: جان مائورر
مترجم: علی مرتضوی
، الهام رنجبر امانی، فریده طباطبایی یزدی
، علیرضا صادقی
تاریخ انتشار: 1389
ویراستار: محمد محسنزاده
شابک (ISBN): 978-964-386-238-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 500
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 228
فروست انتشارات: 567
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: PCR methods in foods ,c2006
قیمت چاپی: 1,500,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
نویسنده: جان مائورر
مترجم: علی مرتضوی


تاریخ انتشار: 1389
ویراستار: محمد محسنزاده
شابک (ISBN): 978-964-386-238-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 500
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 228
فروست انتشارات: 567
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: PCR methods in foods ,c2006
قیمت چاپی: 1,500,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
فهرست مطالب در دسترس نیست
فهرست مطالب در دسترس نیست
موضوع:
مواد غذایی -- میکربشناسی، واکنش زنجیرهای پلیمراز -- کاربرد تشخیصی
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست