عنوان: زیست فناوری کاربردی در صنایع غذایی
نویسنده: فخری شهیدیhome، فریده طباطبایی یزدیhome
مترجم: مترجم موجود نیست
تاریخ انتشار: 1389
ویراستار: مسعود یاورمنش
شابک (ISBN): 978-964-386-235-0‬‬‬
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 228
فروست انتشارات: 565
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: عنوان انگلیسی در دسترس نیست
قیمت چاپی: 900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
فهرست مطالب در دسترس نیست
موضوع:

مواد غذایی -- تکنولوژی زیستی، تکنولوژی زیستی

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::