
نویسنده: آر پائول سینگ، دنیس آر. هلدمان
مترجم: علی مرتضوی

تاریخ انتشار: 1400
شابک (ISBN): 978-964-386-232-9
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 500
نوبت چاپ: 5
تعداد صفحات: 538
فروست انتشارات: 563
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Introduction to food engineering, 4th ed, c2008
قیمت چاپی: 1800000 دوره دو جلدی
آنچه در کتاب حاضر پيش روی خواننده قرار گرفته است شامل شالودۀ مطالب ارائهشده در ويرايشهای قبلی به انضمام اصلاحات و متممهايي در هر فصل و نيز سه فصل جديد مشتمل بر عمليات واحدهای تکميلی، فرايندهای اکستروژن و مفاهيم بستهبندی است تا گسترۀ وسيعتری از نيازهای علمی روز را پوشش دهد. ارائۀ مثالهای عينی و کاربردی، توضيح استدلالی روابط رياضی حاکم بر مسئله و استفاده از نرمافزارهای رايانهای و حل صفحهگسترده برای تجزيهوتحليل مناسبتر مسائل کاربردی که حتی میتواند برای دانشجويان سطوح تحصيلات تکميلی نيز مفيد باشد، از نقاط قوت اين کتاب کمنظير بهشمار میرود.
برای نخستينبار، ترجمۀ اين کتاب (ويرايش چهارم) در قالب دو جلد ارائه میشود که در جلد اول، ابعاد و آحاد مهندسی، کنترل انرژی، مکانيک سيالات و ترموديناميک و در جلد دوم، عمليات واحدهای رايج در صنايع غذايي نظير انجماد، تبخير، جداسازی غشايي، آبزدايي، اکستروژن و عمليات واحدهای تکميلی بررسی شدهاند.
<p dir="rtl">فصل پنجم – فرايندهاي نگهداري<br />فصل ششم – سرد سازي<br />فصل هفتم – انجماد مواد غذايي<br />فصل هشتم – تبخير<br />فصل نهم – رطوبت سنجي (سايكرومتري)<br />فصل دهم – انتقال جرم<br />فصل يازدهم – جداسازي غشايي<br />فصل دوازدهم - آب¬زدايي<br />فصل سيزدهم- فرایندهای تکمیلي<br />فصل چهاردهم- فرایندهای اکستروژن و کاربرد آنها در صنایع غذایی<br />فصل پانزدهم- مفاهیم بستهبندی</p>
مواد غذایی-- صنعت و تجارت -- نشریات ادواری
تقدیرنامهها در دسترس نیست