میکروبیولوژی غذایی کاربردی و آزمایشگاهی
عنوان: میکروبیولوژی غذایی کاربردی و آزمایشگاهی
نویسنده: علی مرتضوی، لیلا زیرجانی،فریده طباطبایی یزدی
تاریخ انتشار: 1388
شابک (ISBN): 978-964-386-209-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 2000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 596
فروست انتشارات: 540
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: Applied food microbiology laboratory application‭.‬
قیمت چاپی: 1100000
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل اول: آئین کار در آزمایشگاه میکروبیولوژی<br />فصل دوم: تجهيزات و وسايل آزمايشگاه ميكروبيولوژي<br />فصل سوم: مشاهده ميكروسكوپي باكتريها<br />فصل چهارم: نمونه برداري جهت آزمايشهای ميكروب شناسي مواد غذايي<br />فصل پنجم: شمارش كلي ميكروارگانيسم هاي مواد غذايي<br />فصل ششم: واكنشهاي و تستهاي بيوشيميايي<br />فصل هفتم: جستجو و شناسايي ميكروارگانيسمهاي مهم از نظر صنعت غذا<br />فصل هشتم: قارچها<br />فصل نهم: انگل‌ها<br />فصل دهم: ویروسها و باکتریوفاژها<br />فصل یازدهم: كنترل بهداشتي كارخانه‌هاي توليد كننده مواد غذايي<br />فصل دوازدهم: آزمونهاي سريع ارزیابی ميكروبي مواد غذایی</p>
موضوع:

مواد غذایی -- میکرب‌شناسی، مواد غذایی -- نگهداری

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::