
عنوان: میکروبیولوژی غذایی کاربردی و آزمایشگاهی
نویسنده: علی مرتضوی
، لیلا زیرجانی،فریده طباطبایی یزدی
مترجم: مترجم موجود نیست
تاریخ انتشار: 1388
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-209-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 2000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 596
فروست انتشارات: 540
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Applied food microbiology laboratory application.
قیمت چاپی: 1,100,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
نویسنده: علی مرتضوی


مترجم: مترجم موجود نیست
تاریخ انتشار: 1388
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-209-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 2000
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 596
فروست انتشارات: 540
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Applied food microbiology laboratory application.
قیمت چاپی: 1,100,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
فصل اول: آئین کار در آزمایشگاه میکروبیولوژی
فصل دوم: تجهيزات و وسايل آزمايشگاه ميكروبيولوژي
فصل سوم: مشاهده ميكروسكوپي باكتريها
فصل چهارم: نمونه برداري جهت آزمايشهای ميكروب شناسي مواد غذايي
فصل پنجم: شمارش كلي ميكروارگانيسم هاي مواد غذايي
فصل ششم: واكنشهاي و تستهاي بيوشيميايي
فصل هفتم: جستجو و شناسايي ميكروارگانيسمهاي مهم از نظر صنعت غذا
فصل هشتم: قارچها
فصل نهم: انگلها
فصل دهم: ویروسها و باکتریوفاژها
فصل یازدهم: كنترل بهداشتي كارخانههاي توليد كننده مواد غذايي
فصل دوازدهم: آزمونهاي سريع ارزیابی ميكروبي مواد غذایی
موضوع:
مواد غذایی -- میکربشناسی، مواد غذایی -- نگهداری
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆