
عنوان: میکروبیولوژی غذایی مدرن (جی 2005) (جلد 1)
نویسنده: جیمزام. جی٬ مارتینجی. لاسنر٬ دیویدای. گلدن
مترجم: علی مرتضوی
٬ حمیدرضا ضیاءالحق
تاریخ انتشار: 1401
شابک (ISBN): 978-964-386-204-6
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 500
نوبت چاپ: 7
تعداد صفحات: 796
فروست انتشارات: 534
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: modern food microbilogy,c2005,7th ed
قیمت چاپی: دوره دو جلدی 2600000
نویسنده: جیمزام. جی٬ مارتینجی. لاسنر٬ دیویدای. گلدن
مترجم: علی مرتضوی

تاریخ انتشار: 1401
شابک (ISBN): 978-964-386-204-6
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 500
نوبت چاپ: 7
تعداد صفحات: 796
فروست انتشارات: 534
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: modern food microbilogy,c2005,7th ed
قیمت چاپی: دوره دو جلدی 2600000
درباره کتاب:
بدون شك اين اثر يكي از معتبرترين و بهترين كتابها در زمينۀ ميكروبشناسي موادغذايي است كه توسط بسياري از پژوهشگران، كارشناسان ميكروبشناسي، استادان و دانشجويان سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است. در نگارش كتاب حاضر بیش از 3000 مقاله و كتاب استفاده شده است و چنين منابع عظيمي در كمتر كتاب مشابهي بهچشم ميخورد. همانگونه كه در پيشگفتار کتاب عنوان شدهاست تمام فصلهای اين كتاب داراي اضافات و اصلاحات اساسي است و فصلهایي نيز به ويرايشهاي قبلي افزوده شده است.
فهرست مطالب:
<p dir="rtl" style="text-align: justify;">فصل1- تاریخچهی میکروارگانیسمها در مواد غذایی</p>
<p dir="rtl" style="text-align: justify;">فصل 2- طبقهبندي، نقش و اهميّت ميكروارگانيسمهاي مواد غذايي<br />فصل3- عوامل دروني و بيروني مواد غذايي مؤثر بر رشد ميكروبي<br />فصل4- ماکیان و گوشتهای تازه<br />فصل 5- گوشتهای فرآوری شده و غذاهای دریایی<br />فصل6- فرآوردههاي ميوهها و سبزيها<br />فصل7- شير و فرآوردههاي تخميري و غير تخميري لبني<br />فصل8- فرآوردهها و غذاهاي تخميري غير لبني<br />فصل9- فرآوردههاي غذايي مختلف<br />فصل 10- روشهاي كشت، ميكروسكوپي و نمونهگيري<br />فصل 11- روشهاي شيميايي، بيولوژيكي و فيزيكي<br />فصل 12- آزمونهاي بيولوژيكي و ساير روشهاي وابسته<br />فصل 13- محافظت مواد غذایی با استفاده از ترکیبات شیمیایی وکنترل زیستی<br />فصل 14- محافظت مواد غذايي بهروش اتمسفر اصلاح شده<br />فصل 15- محافظت مواد غذايي به كمك تشعشع و ماهیت<br />فصل 16- محافظت مواد غذايي با استفاده از دمايهاي پايين،و ويژگيهاي ميكروارگانيسمهاي سرمادوست<br />فصل 17- محافظت مواد غذايي بهكمك دماهاي بالا و ويژگيهاي ميكروارگانيسمهاي گرمادوست<br />فصل 18-محافظت مواد غذايي از طريق خشك كردن<br />فصل 19-ساير روشهاي محافظت از مواد غذايي</p>
<p dir="rtl" style="text-align: justify;">فصل1- تاریخچهی میکروارگانیسمها در مواد غذایی</p>
<p dir="rtl" style="text-align: justify;">فصل 2- طبقهبندي، نقش و اهميّت ميكروارگانيسمهاي مواد غذايي<br />فصل3- عوامل دروني و بيروني مواد غذايي مؤثر بر رشد ميكروبي<br />فصل4- ماکیان و گوشتهای تازه<br />فصل 5- گوشتهای فرآوری شده و غذاهای دریایی<br />فصل6- فرآوردههاي ميوهها و سبزيها<br />فصل7- شير و فرآوردههاي تخميري و غير تخميري لبني<br />فصل8- فرآوردهها و غذاهاي تخميري غير لبني<br />فصل9- فرآوردههاي غذايي مختلف<br />فصل 10- روشهاي كشت، ميكروسكوپي و نمونهگيري<br />فصل 11- روشهاي شيميايي، بيولوژيكي و فيزيكي<br />فصل 12- آزمونهاي بيولوژيكي و ساير روشهاي وابسته<br />فصل 13- محافظت مواد غذایی با استفاده از ترکیبات شیمیایی وکنترل زیستی<br />فصل 14- محافظت مواد غذايي بهروش اتمسفر اصلاح شده<br />فصل 15- محافظت مواد غذايي به كمك تشعشع و ماهیت<br />فصل 16- محافظت مواد غذايي با استفاده از دمايهاي پايين،و ويژگيهاي ميكروارگانيسمهاي سرمادوست<br />فصل 17- محافظت مواد غذايي بهكمك دماهاي بالا و ويژگيهاي ميكروارگانيسمهاي گرمادوست<br />فصل 18-محافظت مواد غذايي از طريق خشك كردن<br />فصل 19-ساير روشهاي محافظت از مواد غذايي</p>
موضوع:
مواد غذایی -- میکربشناسی
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆