
عنوان: میکروبیولوژی مواد غذایی (ادمز)
نویسنده: ام.ار. آدمز، ام.ا. موریس
مترجم: سید علی مرتضوی
، علیرضا صادقیماهونک
تاریخ انتشار: 1402
شابک (ISBN): 978-964-5782-55-7
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 250
نوبت چاپ: 9
تعداد صفحات: 611
فروست انتشارات: 326
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Food Microbiology. 2nd ed
قیمت چاپی: 3800000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 1270000
نویسنده: ام.ار. آدمز، ام.ا. موریس
مترجم: سید علی مرتضوی

تاریخ انتشار: 1402
شابک (ISBN): 978-964-5782-55-7
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 250
نوبت چاپ: 9
تعداد صفحات: 611
فروست انتشارات: 326
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Food Microbiology. 2nd ed
قیمت چاپی: 3800000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 1270000
درباره کتاب:
گرچه در ایران تاکنون کتابهای متعددی در زمینه میکروبیولوژی موادغذایی نگاشته شده و هریک به نوبه خود در بالابردن سطح دانش دانشجویان و علاقهمندان مؤثر بودهاست، ولی کتاب «میکروبیولوژی غذایی ادمز» که در یازده فصل تنظیم و ارائه شده است، از دیدگاه جدیدی به این مبحث مهم پرداخته، به خصوص ارائه مدلینگهای ریاضی برای پیشبینی آلودگیهای موادغذایی از نکات برجسته این کتاب است. موضوع HACCP که بحث روز صنایع غذایی، چه از جنبههای تولید بدون نقص برای مصرفکننده داخلی و چه از نقطه نظر صادراتی حائز اهمیت است در تدوین این اثر به خوبی مورد توجه قرارگرفتهاست.
فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل1: چشم انداز میکروبیولوژی مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل2: میکروارگانیسم ها و موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل3: عوامل موثر بر رشد و بقای میکروارگانیسم ها در موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل4: میکروبیولوژی نگهداری موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل5: میکروبیولوژی محصولات غذایی اولیه</p>
<p dir="rtl">فصل6: میکروبیولوژی موادغذایی و سلامت عمومی</p>
<p dir="rtl">فصل7: عوامل باکتریایی مولد بیماری های ناشی از موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل8: عوامل غیرباکتریایی مولد بیماری های ناشی از مصرف موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل9: موادغذایی تخمیری و میکروبی</p>
<p dir="rtl">فصل10: روش های ارزیابی میکروبی موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل11: کنترل کیفیت میکروبی موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل12: خواندنی های بیشتر</p>
<p dir="rtl">فصل1: چشم انداز میکروبیولوژی مواد غذایی</p>
<p dir="rtl">فصل2: میکروارگانیسم ها و موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل3: عوامل موثر بر رشد و بقای میکروارگانیسم ها در موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل4: میکروبیولوژی نگهداری موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل5: میکروبیولوژی محصولات غذایی اولیه</p>
<p dir="rtl">فصل6: میکروبیولوژی موادغذایی و سلامت عمومی</p>
<p dir="rtl">فصل7: عوامل باکتریایی مولد بیماری های ناشی از موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل8: عوامل غیرباکتریایی مولد بیماری های ناشی از مصرف موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل9: موادغذایی تخمیری و میکروبی</p>
<p dir="rtl">فصل10: روش های ارزیابی میکروبی موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل11: کنترل کیفیت میکروبی موادغذایی</p>
<p dir="rtl">فصل12: خواندنی های بیشتر</p>
موضوع:
مواد غذایی -- میکربشناسی
مواد غذایی -- نگهداری
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆