عنوان: آنزیم ها در صنایع غذایی
نویسنده: گرگوری تاکر، ال.اف.جی. وودز
مترجم: فخری شهیدیhome، مرضیه حسینی‌نژاد
تاریخ انتشار: 1401 (چاپ اول، 1382)
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-007-3
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 376
فروست انتشارات: 373
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: Enzymes in food processing‬
قیمت چاپی: 1,900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:

تاکنون کتاب‌های زیادی درزمینۀ آنزیم‌ها به چاپ رسیده که در آن‌ها کلیاتی در خصوص ساختار، فعالیت، کینتیک، نحوۀ عمل آنزیم‌ها در بدن و کاربرد آنزیم‌ها در حوزه‌های مختلف آورده شده است. امروزه آنزیم‌ها در صنایع غذایی کاربردهای اساسی و رو به گسترشی دارند. تاکنون بالغ‌بر هزاران آنزیم معرفی‌شده‌اند، اما به دلایل زیادی تعداد اندکی از آن‌ها در سطح تجاری قابل‌استفاده هستند. احتمالاً با به‌کارگیری مهارت‌های نوین بیوتکنولوژیکی نظیر مهندسی ژنتیک و پروتئین بتوان بر این مشکلات فائق آمد. دراین‌صورت، طراحی آنزیم‌های جدید که تحت شرایط فرایند، بهینه عمل کنند و پایداری بیشتری داشته و با تخمیر میکروبی به میزان کافی قابل‌تولید باشند میسر خواهد شد. کتاب حاضر برای آن دسته از دست‌اندرکاران صنعت غذا که مایل‌اند از پتانسیل بیوتکنولوژی در این صنعت آگاه شوند و یا به دنبال کاربرد آنزیم‌ها در صنعت هستند مفید است. همچنین جهت استفادۀ دانشجویان علوم و صنایع غذایی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری توصیه می‌شود تا آن‌ها را از کاربردهای متداول آنزیم‌ها در صنعت غذا و قابلیت گسترش این کاربردها آگاه سازد.

فهرست مطالب:
فهرست مطالب در دسترس نیست
موضوع:

آن‍زی‍م‍ه‍ا -- ک‍ارب‍رده‍ای‌ ص‍ن‍ع‍ت‍ی‌، م‍واد غ‍ذای‍ی‌ -- ص‍ن‍ع‍ت‌ و ت‍ج‍ارت‌

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::