
عنوان: فناوری فرآوری فرآوردههای جانبی مرکبات
نویسنده: روبرت جی. بردداک
مترجم: علی مرتضوی
، محمدرضا ضیاآالحق
تاریخ انتشار: 1386
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-043-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 331
فروست انتشارات: 397
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: Handbook of citrus by - products and processing technology
قیمت چاپی: 1,100,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
نویسنده: روبرت جی. بردداک
مترجم: علی مرتضوی

تاریخ انتشار: 1386
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-043-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 331
فروست انتشارات: 397
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: Handbook of citrus by - products and processing technology
قیمت چاپی: 1,100,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
فهرست مطالب در دسترس نیست
فهرست مطالب در دسترس نیست
موضوع:
مرکبات -- صنعت و تجارت -- فرآوردههای جنبی، فراوردههای مرکبات، آب و مرکبات
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆