عنوان: تغذیه و بیوتکنولوژی تخم مرغ
نویسنده: سیم جونگ، ویلهلم گونتر، شوریو ناکایی
مترجم: غلامرضا هاشمی تبارhome، جلیل توکل‌افشاری، حسن کرمانشاهیhome، حمید قدوسی، فخری شهیدیhome
تاریخ انتشار: 1387
ویراستار: رضا ولی‌زاده
شابک (ISBN): 978-964-386-047-7
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 680
فروست انتشارات: 398
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: Egg nutrition and biotechnology‬
قیمت چاپی: 1900000
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
<p dir="RTL"><span style="font-family: Arial, sans-serif;">بخش اول: چربی‌های غذایی و سلامتی</span></p>
<p dir="RTL"><span style="font-family: Arial, sans-serif;">بخش دوم: مصرف تخم مرغ</span></p>
<p dir="RTL"><span style="font-family: Arial, sans-serif;">بخش سوم: لیپیدهای تخم مرغ و تغذیه</span></p>
<p dir="RTL"><span style="font-family: Arial, sans-serif;">بخش چهارم: تکنولوژی‌های زرده تخم مرغ</span></p>
<p dir="RTL"><span style="font-family: Arial, sans-serif;">بخش پنجم: تکنولوژی‌های </span><span dir="LTR">lgy</span></p>
<p dir="RTL"><span style="font-family: Arial, sans-serif;">بخش ششم: سلامت غذایی</span></p>
<p dir="RTL"><span style="font-family: Arial, sans-serif;">بخش هفتم: پوسته‌های تخم مرغ</span></p>
<p dir="RTL"><span style="font-family: Arial, sans-serif;">&nbsp;</span></p>
موضوع:

ت‍خ‍م‌م‍رغ‌ -- ت‍ک‍ن‍ول‍وژی‌ زی‍س‍ت‍ی‌

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::