
عنوان: تغذیه و بیوتکنولوژی تخم مرغ
نویسنده: سیم جونگ، ویلهلم گونتر، شوریو ناکایی
مترجم: غلامرضا هاشمی تبار
، جلیل توکلافشاری، حسن کرمانشاهی
، حمید قدوسی، فخری شهیدی
تاریخ انتشار: 1387
ویراستار: رضا ولیزاده
شابک (ISBN): 978-964-386-047-7
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 680
فروست انتشارات: 398
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Egg nutrition and biotechnology
قیمت چاپی: 1,900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
نویسنده: سیم جونگ، ویلهلم گونتر، شوریو ناکایی
مترجم: غلامرضا هاشمی تبار



تاریخ انتشار: 1387
ویراستار: رضا ولیزاده
شابک (ISBN): 978-964-386-047-7
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 680
فروست انتشارات: 398
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Egg nutrition and biotechnology
قیمت چاپی: 1,900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
بخش اول: چربیهای غذایی و سلامتی
بخش دوم: مصرف تخم مرغ
بخش سوم: لیپیدهای تخم مرغ و تغذیه
بخش چهارم: تکنولوژیهای زرده تخم مرغ
بخش پنجم: تکنولوژیهای lgy
بخش ششم: سلامت غذایی
بخش هفتم: پوستههای تخم مرغ
موضوع:
تخممرغ -- تکنولوژی زیستی
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆