عنوان: تغذیه و بیوتکنولوژی تخم مرغ
نویسنده: سیم جونگ، ویلهلم گونتر، شوریو ناکایی
مترجم: غلامرضا هاشمی تبارhome، جلیل توکل‌افشاری، حسن کرمانشاهیhome، حمید قدوسی، فخری شهیدیhome
تاریخ انتشار: 1387
ویراستار: رضا ولی‌زاده
شابک (ISBN): 978-964-386-047-7
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 680
فروست انتشارات: 398
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: Egg nutrition and biotechnology‬
قیمت چاپی: 1,900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:

بخش اول: چربی‌های غذایی و سلامتی

بخش دوم: مصرف تخم مرغ

بخش سوم: لیپیدهای تخم مرغ و تغذیه

بخش چهارم: تکنولوژی‌های زرده تخم مرغ

بخش پنجم: تکنولوژی‌های lgy

بخش ششم: سلامت غذایی

بخش هفتم: پوسته‌های تخم مرغ

 

موضوع:

ت‍خ‍م‌م‍رغ‌ -- ت‍ک‍ن‍ول‍وژی‌ زی‍س‍ت‍ی‌

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::