عنوان: میکروبیولوژی مواد غذایی با تجدیدنظر کلی (اضافات و اصلاحات)
نویسنده: ویلیام فریزیر، دنیس وستهوف
مترجم: سید علی مرتضویhome، مهدی کاشانی نژاد، حمید ضیاءالحق
تاریخ انتشار: 1401
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-6335-88-2
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 500
نوبت چاپ: 12
تعداد صفحات: 686
فروست انتشارات: 272
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: Food Microbioloy
قیمت چاپی: 2,800,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:

بدون شک درحال حاضر کمتر کسی است که با میکروبیولوژی مواد غذایی سروکار داشته باشد ولی با نام نویسندۀ ارجمند این اثر (ویلیام فریزیر) آشنا نباشد. کتاب حاضر، از معتبرترین و معروف‌ترین منابع علمی در سطح جهان است و درحال‌حاضر در بسیاری از دانشگاه‌ها به‌عنوان منبع اصلی معرفی می‌شود. این اثر از بهترین کتاب‌هایی است که تاکنون منتشر شده‌ است و بر این اساس همواره مبنای کارهای تحقیقاتی و آموزشی قرار داشته و دارد. می‌توان اذعان داشت مطالب مندرج در این اثر که به نحوی علمی و هوشمندانه در شش بخش و 28 فصل تنظیم و ارائه شده است، راهگشایی ارزنده برای استادان و پژوهشگران علم میکروبیولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی و همچنین دانشجویان علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، تغذیه، پزشکی و زیست‌شناسی است.

فهرست مطالب:
فهرست مطالب در دسترس نیست
موضوع:

مواد غذایی

تقدیر نامه ها:
کتاب سال فنی و مهندسی و علوم کاربردی 1382 دوره اول
امتیاز کتاب::