عنوان: راهنمای کاربردی آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)
نویسنده: کارول والاس، سارا مورتیمر
مترجم: محسن ضیاییان،علی مرتضویhome، سیدمهدی جعفری، مهدی کاشانی‌نژاد
تاریخ انتشار: 1387
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-5782-18-2
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 1000
نوبت چاپ: 3
تعداد صفحات: 346
فروست انتشارات: 285
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: HACCP: a practical approach
قیمت چاپی: 1,100,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
فهرست مطالب در دسترس نیست
موضوع:

مواد غذایی

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::