عنوان: تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی
نویسنده: پی والسترا
مترجم: علی مرتضوی، محسن قدس‌ روحانی، حسین جوینده
تاریخ انتشار: 1397-1402
شابک (ISBN): 978-964-5782-47-2
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 500
نوبت چاپ: 15
تعداد صفحات: 411
فروست انتشارات: 185
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


قیمت چاپی: 2900000
درباره کتاب:

نظر به اهمیت شیر و فراورده‌های آن در سبد غذایی جامعه، همه‌ساله پژوهش‌های گسترده‌ای در مراکز علمی جهان در خصوص این مادۀ غذایی باارزش صورت می‌گیرد که ماحصل آن برگزاری کارگاه‌ها، گرد‌همایی‌ها و انتشار کتب و مقالات متعدد است. کتاب حاضر یکی از این دستاوردهای علمی است که به زبان فارسی ترجمه شده است و اطلاعات مفیدی را در اختیار محققان، دانشجویان و صاحبان صنایع قرار می‌دهد. این کتاب مشتمل بر یازده فصل است که علاوه بر پرداختن به موضوعات مهمی در خصوص شیمی، میکروبیولوژی، تکنولوژی و ارزش غذایی شیر، مطالب مفیدی را در مورد فراورده‌های مختلف لبنی از قبیل محصولات تخمیری، خامه، کره، بستنی، شیر خشک و پنیر در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد.

فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل اول: ترکیبات شیر<br />فصل دوم: ضرورت‌های کیفی شیر جهت فرایند<br />فصل سوم: فرایند صنعتی شیر<br />فصل چهارم: کشت‌های میکروبی مورد استفاده در فرایند<br />فصل پنجم: فرآورده‌های مایع شیر و شیر UHT<br />فصل ششم: محصولات کشت داده شدة شیر<br />فصل هفتم: کره<br />فصل هشتم: بستنی<br />فصل نهم: فرآورده‌های تغلیظ شده و خشک شیر<br />فصل دهم: پنیر<br />فصل یازدهم: نقش شیر در تغذیه انسان</p>
موضوع:

لبنیات

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::