عنوان: روشهای نانوپوشانی اجزای تشکیل دهنده مواد غذایی
نویسنده: سی. آناندهاراماکریشنان
مترجم: فخری شهیدیhome، امین سیدیعقوبی
تاریخ انتشار: 1395
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-386-325-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): شمارگان کتاب در دسترس نیست
نوبت چاپ: نوبت چاپ کتاب در دسترس نیست
تعداد صفحات: 122
فروست انتشارات: 650
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: Techniques for nanoencapsulation of food ingredients, 2014
قیمت چاپی: 67,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
فهرست مطالب در دسترس نیست
موضوع:

پوشش‌های خوراکی، ریز‌پوشانی، نانوتکنولوژی

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::