
عنوان: اصول مهندسی صنایع غذایی
نویسنده: ار.پائول سینگ-دنیس آر هلدمن
مترجم: علی مرتضوی
، علیاکبر سیفکردی، عبدالرضا محمدینافچی، لیلا نوری
تاریخ انتشار: 1387
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-6335-40-0
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 2000
نوبت چاپ: 5
تعداد صفحات: 868
فروست انتشارات: 245
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: Introduction to food engineering,C 2009
قیمت چاپی: 61,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
نویسنده: ار.پائول سینگ-دنیس آر هلدمن
مترجم: علی مرتضوی

تاریخ انتشار: 1387
ویراستار: ویراستار کتاب در دسترس نیست
شابک (ISBN): 978-964-6335-40-0
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 2000
نوبت چاپ: 5
تعداد صفحات: 868
فروست انتشارات: 245
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: Introduction to food engineering,C 2009
قیمت چاپی: 61,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:
درباره کتاب در دسترس نیست
درباره کتاب در دسترس نیست
فهرست مطالب:
فهرست مطالب در دسترس نیست
فهرست مطالب در دسترس نیست
موضوع:
مواد غذایی-- صنعت و تجارت -- نشریات ادواری
تقدیر نامه ها:
تقدیرنامهها در دسترس نیست
تقدیرنامهها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::
★
★
★
★
☆