متابولیت‌های کاربردی قارچ‌ها (ساختار شیمیایی، بیوسنتز و ژنتیک مولکولی)
عنوان: متابولیت‌های کاربردی قارچ‌ها (ساختار شیمیایی، بیوسنتز و ژنتیک مولکولی)
نویسنده: پریسا طاهری، زهره نسیمی
تاریخ انتشار: 1397
شابک (ISBN): 978-964-386-365-4
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 500
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 258
فروست انتشارات: 690
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


قیمت چاپی: 1500000
درباره کتاب:

قارچ‌ها گروه وسیعی از میکروارگانیسم‌های غیرفتوسنتزکننده هستند که در محیط زیست نقش‌های حیاتی متعددی ایفا می‌کنند. توانایی قارچ‌ها در تطبیق خود با زیستگاه‌های اکولوژیکی مختلف، منعکس‌کنندۀ قابلیت آن‌ها در تولید طیـــف وسیعی از متابولیت‌هاست. بسیاری از متابولیت‌های قارچ‌ها در کشاورزی، صنعت و پزشکی کاربرد دارند. در دهه‌های اخیر، اهمیت و کاربردهای متعدد متابولیت‌های قارچی منجر به تلاش محققان برای شناسایی مسیرهای بیوسنتز این متابولیت‌ها، ژن‌های کدکنندۀ آنزیم‌های بیوسنتزی و مکانیسم‌های تنظیم‌کننده بیان این ژن‌ها شده است. مجموعۀ حاضر شامل پژوهش‌های صورت‌گرفته درزمینۀ متابولیت‌های کاربردی قارچ‌ها با هدف معرفی انواع مختلف متابولیت‌های قارچی پُرکاربرد در حوزۀ سلامت، صنعت و کشاورزی، مسیرهای بیوسنتز آن‌ها، متابولومیکس، روش‌های شنـــاسایی متابولیت‌ها و همچنین ارزیابی نقش و کاربردهای آن‌هاست. تهیه این مجموعه تلاشی مختصر درجهــــت ایجاد دیدگاهی جدید در پژوهــــــــش‌های قارچ‌شناسی با تمرکز بر متابولیت‌های ارزشمند قارچ‌ها بوده است.

فهرست مطالب:
<p dir="rtl"><span dir="RTL">فصل 1. تاریخچۀ</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">کشف و توسعۀ متابولیت‌های قارچی</span></p>
<p dir="rtl"><span dir="RTL">فصل 2. شیمی رشد قارچ</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">ها</span></p>
<p dir="rtl"><span dir="RTL">فصل 3. متابولیت</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">های قارچی وکاربردهای آن‌ها</span></p>
<p dir="rtl"><span dir="RTL">فصل 4. متابولومیکس و پروفایل متابولیت</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">های ثانویه در قارچ</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎‎<span dir="RTL">های رشته</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">ای</span></p>
<p dir="rtl"><span dir="RTL">فصل 5. متابولیت</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">های پلی</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">کتیدی قارچی</span></p>
<p dir="rtl"><span dir="RTL">فصل 6. متابولیت</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">های قارچی مشتق</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">شده از چرخه اسید سیتریک</span></p>
<p dir="rtl"><span dir="RTL">فصل 7. شیمی عطر و طعم قارچ</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">ها</span></p>
<p dir="rtl"><span dir="RTL">فصل 8. سیدروفرهای قارچی به</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">عنوان متابولیت</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">های وابسته به پپتیدسینتتازهای غیرریبوزومی</span></p>
<p dir="rtl"><span dir="RTL">فصل 9. نقش متابولیت</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">های ثانویه به عنوان مایکوتوکسین</span></p>
<p dir="rtl"><span dir="RTL">فصل 10. شیمی بیماری</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">های قارچی گیاهان</span></p>
<p dir="rtl"><span dir="RTL">فصل 11. قارچ</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">های درون</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">رُست به</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">عنوان تولیدکنندگان متابولیت</span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span><span dir="LTR"></span>‎<span dir="RTL">های جدید</span></p>
موضوع:

متابولیت‌های قارچی

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::