عنوان: اصول فراوری و نگهداری مواد غذایی
نویسنده: فخری شهیدیhome ،آرش کوچکیhome
مترجم: مترجم موجود نیست
تاریخ انتشار: 1398
ویراستار: بهزاد ناصحی
شابک (ISBN): 978-964-386-362-3
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 250
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 191
فروست انتشارات: 687
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: عنوان انگلیسی در دسترس نیست
قیمت چاپی: 900,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:

این کتاب مشتمل بر 10 فصل است که فصل اول آن به نقش آب در فرایندهای غذایی پرداخته است و در فصل دوم به اختصار اصول فعالیت آنزیم‌ها و تکنیک آنزیم بررسی شده است. در فصل سوم، عملیات آماده‌سازی مواد خام در صنایع غذایی به‌صورت خلاصه توضیح داده شده است. از فصل چهارم تا فصل نهم به فرایندهای حرارتی شامل بلانچینگ، پاستوریزاسیون، استریلیراسیون، تبخیر و خشک‌کردن مواد غذایی و تاثیر آن‌ها بر ویژگی‌های حسی و تغذیه‌ای مواد غذایی پرداخته شده است. فصل دهم این کتاب به انجماد مواد غذایی و تأثیر آن بر ویژگی‌های عملکردی، حسی و ارزش غذایی اختصاص یافته است. این کتاب می‌تواند به‌عنوان یک منبع درسی در زمینه‌های مختلفی ازجمله اصول نگهداری مواد غذایی، کمپوت‌وکنسرو و صنایع غذایی تکمیلی برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد استفاده قرار گیرد.

فهرست مطالب:

فصل 1. نقش آب در فرایندهای غذایی
فصل 2. آنزیــــم‌ها
فصل 3. مراحل آماده‏سازی موادّ خام در صنایع غذایی
فصل 4. فرایندهای حرارتی
فصل 5. بلانچینگ (آنزیم بری)
فصل 6. پاستوریزاسیون
فصل 7. استریلیزاسیون حرارتی
فصل 8. تبخیــــر
فصل 9. خشــک‏کردن
فصل 10. انجـــماد

موضوع:

مواد غذایی -- نگهداریFood -- Preservation

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::