
نویسنده: فخری شهیدی

مترجم: مترجم موجود نیست
تاریخ انتشار: 1398
ویراستار: بهروز علیزاده بهبهانی
شابک (ISBN): 978-964-386-376-0
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 250
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 344
فروست انتشارات: 701
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: عنوان انگلیسی در دسترس نیست
قیمت چاپی: 1,100,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
کتاب اکولوژی میکروبی: اکوسیستمهای غذایی که اکنون در اختیار شماست با همکاری پنج تن از استادان و پژوهشگران به رشتۀ تحریر درآمده است و میتواند بهعنوان یک درسنامه برای دانشجویان رشتههای علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، بهداشت و ایمنی و موادغذایی، خاکشناسی، بیماریهای گیاهی، علوم دامی، باغبانی، منابع طبیعی و محیط زیست مورداستفاده قرار گیرد. مخاطبان دیگر این کتاب، جامعۀ علمی کشاورزی در تمام سطوح هستند.
این کتاب مشتمل بر مفاهیم اصلی در مطالعۀ اکولوژی و سیر تکامل میکروارگانیسمها، چرخش مواد در اکوسیستم، گونه و گونهزایی، اکولوژی فرد و مطالعۀ میکروارگانیسمهای منفرد اکولوژی تولیدمثل در میکروارگانیسمها، اکولوژی جوامع، اکولوژی محیطهای آبی، خاک و سخت، تداخل میکروارگانیسمها با سایر اجزای محیط، رشد و تغذیه در میکروارگانیسمها، نقش میکروارگانیسمها در تولید موادغذایی و آنزیمها، اکولوژی میکروبی فاضلاب و بیماریهاست.
فصل 1- تاریخچه و کلّیات
فصل 2- مفاهیم اصلی در مطالعۀ اکولوژی و سیر تکامل
فصل 3- چرخش مواد در اکوسیستم
فصل 4- مفاهیم گونه و گونهزایی
فصل 5- اکولوژی فرد
فصل 6- اکولوژی تولیدمثل
فصل 7- مفاهیم در اکولوژی جوامع
فصل 8- اکولوژي ميکروبي محيطهاي آبی
فصل 9- اکولوژی خاک
فصل 10- اکولوژی میکروبی محیطهای سخت
فصل 11- تداخل میکروارگانیسمها با سایر اجزای محیط
فصل 12- رشد و تغذیه
فصل 13- نقش میکروارگانیسمها در تولید موادغذایی
فصل 14- نقش میکروارگانیسمها در تولید آنزیمها
فصل 15- اکولوژي ميکروبي فاضلاب
فصل 16- اکولوژی و بیماریها
بومشناسی میکربی ، Microbial ecology ، اکوسیستم ، Biotic communities
تقدیرنامهها در دسترس نیست