عنوان: اکولوژی میکروبی: اکوسیستم‌های غذایی
نویسنده: فخری شهیدی
تاریخ انتشار: 1398
ویراستار: بهروز علیزاده بهبهانی
شابک (ISBN): 978-964-386-376-0
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 250
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 344
فروست انتشارات: 701
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


قیمت چاپی: 1100000
درباره کتاب:

کتاب اکولوژی میکروبی: اکوسیستم‌های غذایی که اکنون در اختیار شماست با همکاری پنج تن از استادان و پژوهشگران به رشتۀ تحریر درآمده است و می‌تواند به‌عنوان یک درس‌نامه برای دانشجویان رشته‌های علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، بهداشت و ایمنی و موادغذایی، خاک‌شناسی، بیماری‌های گیاهی، علوم دامی، باغبانی، منابع طبیعی و محیط زیست مورداستفاده قرار گیرد. مخاطبان دیگر این کتاب، جامعۀ علمی کشاورزی در تمام سطوح هستند.

این کتاب مشتمل بر مفاهیم اصلی در مطالعۀ اکولوژی و سیر تکامل میکروارگانیسم‌ها، چرخش مواد در اکوسیستم، گونه و گونه‌زایی، اکولوژی فرد و مطالعۀ میکروارگانیسم‏های منفرد اکولوژی تولیدمثل در میکروارگانیسم‏ها، اکولوژی جوامع، اکولوژی محیط‌های آبی، خاک و سخت، تداخل میکروارگانیسم‏ها با سایر اجزای محیط، رشد و تغذیه در میکروارگانیسم‏ها، نقش میکروارگانیسم‏ها در تولید موادغذایی و آنزیم‌ها، اکولوژی میکروبی فاضلاب و بیماری‏هاست.

 

 

فهرست مطالب:
<p style="text-align: right;" dir="rtl">فصل 1- تاریخچه و کلّیات<br />فصل 2- مفاهیم اصلی در مطالعۀ اکولوژی و سیر تکامل<br />فصل 3- چرخش مواد در اکوسیستم<br />فصل 4- مفاهیم گونه و گونه‌زایی<br />فصل 5- اکولوژی فرد<br />فصل 6- اکولوژی تولیدمثل<br />فصل 7- مفاهیم در اکولوژی جوامع<br />فصل 8- اکولوژي ميکروبي محيط‌هاي آبی<br />فصل 9- اکولوژی خاک<br />فصل 10- اکولوژی میکروبی محیط‌های سخت<br />فصل 11- تداخل میکروارگانیسم‌ها با سایر اجزای محیط <br />فصل 12- رشد و تغذیه <br />فصل 13- نقش میکروارگانیسم‏ها در تولید موادغذایی <br />فصل 14- نقش میکروارگانیسم‏ها در تولید آنزیم‌ها <br />فصل 15- اکولوژي ميکروبي فاضلاب <br />فصل 16- اکولوژی و بیماری‌ها</p>
موضوع:

بوم‌شناسی میکربی ، Microbial ecology ، اکوسیستم ، Biotic communities

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::