
نویسنده: علی تهرانیفر

مترجم: مترجم موجود نیست
تاریخ انتشار: 1399
ویراستار: محمود شور

شابک (ISBN): 978-964-386-458-3
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 200
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 192
فروست انتشارات: 766
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: عنوان انگلیسی در دسترس نیست
قیمت چاپی: 700,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
تولیدکنندگان گیاهان زینتی میتوانند با کاربرد علم و دانش مناسب، محصولات خود را از زمان برداشت تا هنگامیکه بهدست مصرفکننده میرسانند با کیفیتی قابلقبول و برای مدتزمانی طولانیتر حفظ کنند. همچنین، میتوان انتظار داشت که تلفات مواد گیاهی در زنجیرۀ تولید تا مصرف بهحداقل برسد. این موارد به کاهش هدررفت دسترنج تولیدکنندگان و بهبود وضع معیشتی آنان کمک خواهد کرد. ازسویدیگر، آشنایی با استانداردهای موردنیاز برای عرضۀ محصولات زینتی به بازارهای بینالمللی میتواند تولیدکنندگان ایرانی را برای فعالیت در چنین بازارهایی تشویق کند تا با اعتمادبهنفس بیشتری در این راه قدم بردارند. در کتاب حاضر سعی بر آن است تا اصول اوّلیه و علمی فیزیولوژی پس از برداشت محصولات زینتی و نیز راهکارهای عملی برای حفظ کیفیت این محصولات با استناد به منابع علمی معتبر و استانداردهای بینالمللی عرضۀ محصولات زینتی به خوانندگان ارائه شود.
فصل 1. وضعیت تجاری گیاهان زینتی و گل شاخهبریده
فصل 2. تغییرات فیزیولوژیکی پیری و تغییر کیفیت
فصل 3. عوامل مؤثر بر کیفیت پس از برداشت گیاهان زینتی
فصل 4. فیزیولوژی پس از برداشت گلهای شاخهبریده و برگهای زینتی
فصل 5. فیزیولوژی پس از برداشت گیاهان زینتی گلدانی و فصلی
فصل 6. فیزیولوژی پس از برداشت ژنوفیتهای زینتی
گیاهان زینتی - فیزیولوژی پس از برداشت
تقدیرنامهها در دسترس نیست