
نویسنده: عثمان ارکمن، تی. فاروک بوزوگلو
مترجم: فخری شهیدی

تاریخ انتشار: 1400
ویراستار: محبوبه سرابی جماب
شابک (ISBN): 978-964-386-465-1
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 200
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 552
فروست انتشارات: 772
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: عنوان انگلیسی در دسترس نیست
قیمت چاپی: 1,200,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
تاکنون کتابهای متعددی در زمینۀ میکروبیولوژی مواد غذایی تدوین شدهاند که تعداد اندکی از آنها به بررسی تمام مفاهیم و جنبههای میکروبیولوژی مواد غذایی پرداختهاند؛ اما این کتاب که در دو جلد به چاپ رسیده دربرگیرندۀ ابعاد گوناگون و گستردهای از یافتههای علمی در زمینۀ میکروبیولوژی مواد غذایی و کاربرد آن در عمل است و ویژگی عمدۀ آن، جامع و روانبودن و عدم نیاز مخاطب به هرگونه پیشینهای از علم میکروبیولوژی است. این میتواند بهعنوان کتاب مرجع در دپارتمانهای آموزشی- پژوهشی علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، زیستفناوری، بهداشت و ایمنی، کنترل کیفیت، تغذیه، علوم دامی و سایر رشتههای مرتبط با غذا در مقاطع مختلف تحصیلی مورد استفاه قرار گیرد. در جلد اول این کتاب مباحث مربوط به میکروارگانیسمهای مرتبط با مواد غذایی، بیماریهای ناشی از مواد غذایی و فساد مواد غذایی مورد بحث قرار گرفته است. در جلد دوم نیز مباحث مربوط به استفاده از میکروارگانیسمها در نگهداری و فراوری مواد غذایی شرح داده شده است.
فصل 1. تاریخچه و توسعۀ میکروبیولوژی موادغذایی
فصل 2. رشد میکروبی در موادغذایی
فصل 3. انواع میکروارگانیسمها در موادغذایی
فصل 4. منابع اوّلیۀ میکروارگانیسمها در موادغذایی
فصل 5. عوامل مؤثر بر رشد میکروبی در موادغذایی
فصل 6. عوامل مهم در بیماریهای ناشی از موادغذایی
فصل 7. بیماریزایی باکتریها و سموم میکروبی
فصل 8. عفونتهای تهاجمی ناشی از موادغذایی
فصل 9. مسمومیتهای عفونی ناشی از موادغذایی
فصل 10. مسمومیتهای ناشی از موادغذایی
فصل 11. انگلها، سموم دریایی و مسمومیتهای غذایی ویروسی
فصل 12. شاخصهای بیماریزاهای ناشی از موادغذایی
فصل 13. روشهای سنّتی یا متداول در میکروبیولوژی موادغذایی
فصل 14. روشهای پیشرفته در میکروبیولوژی موادغذایی
فصل 15. اصول فساد موادغذایی
فصل 16. فساد گوشت و فراوردههای گوشتی
فصل 17. فساد تخممرغ و فراوردههای تخممرغ
فصل 18. فساد ماهی وسایر فراوردههای دریایی
فصل 19. فساد شیر و فراوردههای آن
فصل 20. فساد میوهها و سبزیها
فصل 21. فساد غلات و فراوردههای حاصل از آنها
فصل 22. فساد موادغذایی کنسروشده
فصل 23. فساد سایر موادغذایی
فصل 24. فساد آنزیمی و غیرآنزیمی موادغذایی
فصل 25. شاخصهای فساد موادغذایی
فصل 26. سرماگراها، گرمادوستها و میکروارگانیسمهای مقاوم به پرتودهی
مواد غذایی -- میکروبشناسی، بیماریهای ناشی از غذا
تقدیرنامهها در دسترس نیست