عنوان: میکروبیولوژی مواد غذایی (اصول تا عمل) جلد دوم: میکروارگانیسم‌های مرتبط با نگهداری و فراوری مواد غذایی
نویسنده: عثمان ارکمن، تی. فاروک بوزوگلو
مترجم: فخری شهیدیhome،سمیرا مرادی، علیرضا وسیعی،سحر روشنک، ندا نورورزی
تاریخ انتشار: 1400
ویراستار: محبوبه سرابی جماب
شابک (ISBN): 978-964-386-466-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 200
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 528
فروست انتشارات: 773
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: اطلاعات بیشتر در دسترس نیست
عنوان به انگلیسی: عنوان انگلیسی در دسترس نیست
قیمت چاپی: 1,100,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
درباره کتاب:

تا‎کنون کتاب‎های متعددی در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی تدوین گردیده‎اند که تعداد اندکی از آن‎ها سعی در بررسی تمام مفاهیم و جنبه‎های میکروبیولوژی مواد غذایی داشته‎اند؛ و موضوع خاصی را مورد بحث قرار داده‎اند. اما این کتاب که در دو جلد به چاپ رسیده؛ دربرگیرنده ابعاد گوناگون و گسترده‎ای از یافته‎های علمی در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی و کاربرد آن در عمل است و ویژگی عمده آن، جامع و روان بودن و عدم نیاز مخاطب به هر گونه پیشینه‎ای از علم میکروبیولوژی است. این کتاب می‎تواند در دپارتمان‎های آموزشی_پژوهشی علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، زیست فناوری، بهداشت و ایمنی، کنترل کیفیت، تغذیه، علوم دامی و سایر رشته های مرتبط با غذا در مقاطع مختلف تحصیلی به عنوان کتاب مرجع مورد استفاده قرار گیرد. در جلد اول این کتاب مباحث مربوطه به میکروارگانیسم‎های مرتبط با مواد غذایی، بیماری‎های ناشی از مواد غذایی و فساد مواد غذایی مورد بحث قرار گرفته است. در جلد دوم نیز مباحث مربوط به استفاده از میکروارگانیسم‎ها در نگهداری و فراوری مواد غذایی تشریح گردیده است.

فهرست مطالب:

فصل 1. اصول روش‎‌های نگهداری مواد‎‌غذایی
فصل 2. نگهداری مواد‎‌غذایی ازطریق به‎‌کارگیری دمای بال
فصل 3. نگهداری مادّۀ غذایی ازطریق دمای پایین
فصل 4. نگهداری مادّۀ غذایی ازطریق کاهش فعالیت آب
فصل 5. نگهداری موادغذایی ازطریق افزودنی‎‌ها و کنترل زیستی
فصل 6. نگهداری مواد‎‌غذایی ازطریق تابش
فصل 7. نگهداری مواد‎‌غذایی ازطریق روش‎‌های جداسازی
فصل 8. نگهداری مواد‎‌غذایی ازطریق اتمسفر اصلاح‎‌شده
فصل 9. نگهداری مادّۀ غذایی ازطریق ترکیب روش‎‌ها (تکنولوژی هاردل)
فصل 10. پارامترهای کینتیکی در غیرفعال‎‌سازی میکروارگانیسم‎‌ها
فصل 11. روش‎‎‌های جایگزین فراوری‎‌ مواد‎‌غذایی
فصل 12. متابولیسم میکروبی ترکیبات موادغذایی
فصل 13. اصول اصلی تخمیر موادغذایی
فصل 14. فراورده‎‌های لبنی تخمیری
فصل 15. فراورده‎‌های گوشتی تخمیری
فصل 16. سبزی‎‌ها و میوه‎‌های تخمیرشده
فصل 17. فراورده‎‌های تخمیری غلات و دانه‎‌ها
فصل 18. کشت آغازگر و مشکلات باکتریوفاژ
فصل 19. پروبیوتیک‎‌ها و پریبیوتیک‎‌ها
فصل 20. کاربردهای مواد اوّلیه و آنزیم‎‌های میکروبی در فراوری‎‌ موادغذایی

موضوع:

مواد غذایی -- میکروب‌شناسی، بیماری‌های ناشی از غذا

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::