عنوان: تکنولوژی‌های نوین در فراوری نوشیدنی‌ها
نویسنده: اینگرید آگویلو آگوایو، لوسیا پلازا
مترجم: فخری شهیدیhome، سمیه پاک‌سرشت، رعنا افخمی، فائزه الحسن، مرتضی جعفری، جوحینا حاضری، مرضیه رضایی، رسول مظفرپور
تاریخ انتشار: 1401
ویراستار: الناز میلانی
شابک (ISBN): 978-964-386-468-2
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 200
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 344
فروست انتشارات: 775
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: Innovative Technologies in Beverage Processing
قیمت چاپی: 1700000
درباره کتاب:

کتاب حاضر اطلاعاتی درخصوص کاربرد فنّاوری‎های نوین و متداول حرارتی و غیرحرارتی در تولید نوشیدنی‌ها در اختیار تولیدکنندگان، کارشناسان و دانشجویان علوم و صنایع غذایی قرار می‌دهد. محتویات کتاب به کاربرد روش‌های متداول و نوظهور درزمینۀ فراوری عصاره‎های میوه‎های سیبی، مرکّبات، میوه‌های آلویی، سبزی‎‎ها، میوه‌های نامتداول، عصاره‌های توتی و مخلوط‌های عصاره و تأثیر آن‌ها بر کیفیت نهایی فراورده پرداخته است. نوشیدنی‌های غیرالکلی شامل نوشیدنی‌های تهیه‎شده برپایۀ دانه‌ها (سویا، برنج و جوِ دوسر)، سوپ‌ها، نوشیدنی‌های عملگر، دم‎نوش‌های جدید، نوشیدنی‎های تقویت‌شده، نوشیدنی‌های برپایۀ کاکائو، انرژی‌زا و امولسیون‌های نوشیدنی‌ها و بالاخره مصارف پسماندهای واحدهای تولیدکنندۀ عصاره و نوشیدنی‎های غیرالکلی و فراورده‌های جنبی تولیدشده از پسماندها بررسی شده‌اند. این کتاب می‎تواند به‎عنوان کتاب درسی و کمک‎درسی در مقاطع دکتری، کارشناسی‎ارشد و کارشناسی مورداستفاده قرار گیرد.

فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل 1. عصارۀ میوه‌های سیبی</p>
<p dir="rtl">فصل 2. عصاره‌های مرکّبات<br />فصل 3. عصاره‌های میوه‌های آلویی<br />فصل 4. عصاره‎های سبزی<br />فصل 5. عصاره‏های میوه‎ای نامتداول<br />فصل 6. عصاره‌های توتی<br />فصل 7. مخلوط‌های عصاره<br />فصل 8. نوشیدنی‌های برپایۀ دانه‌ها<br />فصل 9. سوپ‌ها<br />فصل 10. نوشیدنی‌های عملگر<br />فصل 11. مصارف پسماندها/فراوردههای جنبی</p>
موضوع:

آشامیدنی‌ها -- صنعت و تجارت -- نوآوری، آب میوه -- صنعت و تجارت -- نوآوری، آب میوه -- صنعت و تجارت، مواد غذایی -- صنعت و تجارت

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::