
نویسنده: اینگرید آگویلو آگوایو، لوسیا پلازا
مترجم: فخری شهیدی

تاریخ انتشار: 1401
ویراستار: الناز میلانی
شابک (ISBN): 978-964-386-468-2
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 200
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 344
فروست انتشارات: 775
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Innovative Technologies in Beverage Processing
قیمت چاپی: 1700000
کتاب حاضر اطلاعاتی درخصوص کاربرد فنّاوریهای نوین و متداول حرارتی و غیرحرارتی در تولید نوشیدنیها در اختیار تولیدکنندگان، کارشناسان و دانشجویان علوم و صنایع غذایی قرار میدهد. محتویات کتاب به کاربرد روشهای متداول و نوظهور درزمینۀ فراوری عصارههای میوههای سیبی، مرکّبات، میوههای آلویی، سبزیها، میوههای نامتداول، عصارههای توتی و مخلوطهای عصاره و تأثیر آنها بر کیفیت نهایی فراورده پرداخته است. نوشیدنیهای غیرالکلی شامل نوشیدنیهای تهیهشده برپایۀ دانهها (سویا، برنج و جوِ دوسر)، سوپها، نوشیدنیهای عملگر، دمنوشهای جدید، نوشیدنیهای تقویتشده، نوشیدنیهای برپایۀ کاکائو، انرژیزا و امولسیونهای نوشیدنیها و بالاخره مصارف پسماندهای واحدهای تولیدکنندۀ عصاره و نوشیدنیهای غیرالکلی و فراوردههای جنبی تولیدشده از پسماندها بررسی شدهاند. این کتاب میتواند بهعنوان کتاب درسی و کمکدرسی در مقاطع دکتری، کارشناسیارشد و کارشناسی مورداستفاده قرار گیرد.
<p dir="rtl">فصل 1. عصارۀ میوههای سیبی</p>
<p dir="rtl">فصل 2. عصارههای مرکّبات<br />فصل 3. عصارههای میوههای آلویی<br />فصل 4. عصارههای سبزی<br />فصل 5. عصارههای میوهای نامتداول<br />فصل 6. عصارههای توتی<br />فصل 7. مخلوطهای عصاره<br />فصل 8. نوشیدنیهای برپایۀ دانهها<br />فصل 9. سوپها<br />فصل 10. نوشیدنیهای عملگر<br />فصل 11. مصارف پسماندها/فراوردههای جنبی</p>
آشامیدنیها -- صنعت و تجارت -- نوآوری، آب میوه -- صنعت و تجارت -- نوآوری، آب میوه -- صنعت و تجارت، مواد غذایی -- صنعت و تجارت
تقدیرنامهها در دسترس نیست