
نویسنده: اینگرید آگویلو آگوایو، لوسیا پلازا
مترجم: فخری شهیدی

تاریخ انتشار: 1401
ویراستار: الناز میلانی
شابک (ISBN): 978-964-386-468-2
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 200
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 344
فروست انتشارات: 775
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:
عنوان به انگلیسی: Innovative Technologies in Beverage Processing
قیمت چاپی: 1,700,000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): قیمت الکترونیکی موجود نیست
کتاب حاضر اطلاعاتی درخصوص کاربرد فنّاوریهای نوین و متداول حرارتی و غیرحرارتی در تولید نوشیدنیها در اختیار تولیدکنندگان، کارشناسان و دانشجویان علوم و صنایع غذایی قرار میدهد. محتویات کتاب به کاربرد روشهای متداول و نوظهور درزمینۀ فراوری عصارههای میوههای سیبی، مرکّبات، میوههای آلویی، سبزیها، میوههای نامتداول، عصارههای توتی و مخلوطهای عصاره و تأثیر آنها بر کیفیت نهایی فراورده پرداخته است. نوشیدنیهای غیرالکلی شامل نوشیدنیهای تهیهشده برپایۀ دانهها (سویا، برنج و جوِ دوسر)، سوپها، نوشیدنیهای عملگر، دمنوشهای جدید، نوشیدنیهای تقویتشده، نوشیدنیهای برپایۀ کاکائو، انرژیزا و امولسیونهای نوشیدنیها و بالاخره مصارف پسماندهای واحدهای تولیدکنندۀ عصاره و نوشیدنیهای غیرالکلی و فراوردههای جنبی تولیدشده از پسماندها بررسی شدهاند. این کتاب میتواند بهعنوان کتاب درسی و کمکدرسی در مقاطع دکتری، کارشناسیارشد و کارشناسی مورداستفاده قرار گیرد.
فصل 1. عصارۀ میوههای سیبی
فصل 2. عصارههای مرکّبات
فصل 3. عصارههای میوههای آلویی
فصل 4. عصارههای سبزی
فصل 5. عصارههای میوهای نامتداول
فصل 6. عصارههای توتی
فصل 7. مخلوطهای عصاره
فصل 8. نوشیدنیهای برپایۀ دانهها
فصل 9. سوپها
فصل 10. نوشیدنیهای عملگر
فصل 11. مصارف پسماندها/فراوردههای جنبی
آشامیدنیها -- صنعت و تجارت -- نوآوری، آب میوه -- صنعت و تجارت -- نوآوری، آب میوه -- صنعت و تجارت، مواد غذایی -- صنعت و تجارت
تقدیرنامهها در دسترس نیست