عنوان: قوانین کار در صنایع غذایی
نویسنده: فخرالدین صالحی
تاریخ انتشار: 1400
شابک (ISBN): 978-964-386-501-6
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 200
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 336
فروست انتشارات: 808
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


قیمت چاپی: 990000
درباره کتاب:

یکی از دغدغه‌های دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط با صنایع غذایی، عدم آشنایی با اصول، قوانین و مقررات محیط کار، قبل از امضای قرارداد استخدامی و شروع به کار در کارخانه است. در کتاب حاضر، سعی شده است با بیانی ساده، این کارشناسان علاوه‌بر اصول کار در این صنایع، با وظایف قانونی، آیین‌نامه‌ها، حقوق کارکنان و مقررات جدید نیز آشنا شوند. در این کتاب، موقعیت‌های شغلی، مهارت‌های کاریابی، نکات مربوط به مصاحبه‌های علمی‌عمومی و وظایف مسئولان فني بحث شده است. در ادامه، قانون کار به‌زبان ساده تشریح شده است تا افراد متقاضی کار با اطلاعات کامل‌تری فرم‌های استخدام را پر کنند و به حقوق و مزایای خود آگاه‌تر شوند. در فصل سوم، افراد با سلسله‌مراتب در محیط کار و مهارت‌های برقراری روابط کاری آشنا می‌شوند. در مبحث بعدی کتاب، اصول ایمنی و بهداشت و راه‌های کنترل آن‌ها، تجهیزات حفاظت فردی و اصول ارگونومی ارائه می‌شود و در بخش پایانی، وسایل و تجهیزات آزمایشگاه میکروبیولوژی معرفی و کاربرد هریک توضیح داده می‌شود.

فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل 1. کاریابی در صنایع غذایی<br />فصل 2. قانون کار<br />فصل 3. آشنایی با محیط کار<br />فصل 4. اصول ایمنی در محیط کار<br />فصل 5. اصول بهداشت در کارخانه‎های صنایع غذایی<br />فصل 6. الزامات محیط کار آزمایشگاه میکروبیولوژی موادغذایی</p>
موضوع:

مواد غذایی -- ایران - صنعت و تجارت -- مدیریت، مواد غذایی -- ایران -- صنعت و تجارت -- کارکنان، مواد غذایی -- ایران -- کارخانه‌ها، بهداشت صنعتی -- ایران، ایمنی صنعتی -- ایران

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::