پیشرفت‌های صورت گرفته در کاربردهای پلاسمای سرد در ایمنی و نگهداری موادغذایی
عنوان: پیشرفت‌های صورت گرفته در کاربردهای پلاسمای سرد در ایمنی و نگهداری موادغذایی
نویسنده: دانیلا برمودز-آگوئیر
مترجم: سیدحمیدرضا ضیاءالحق، اعظم اشرفی
تاریخ انتشار: 1401
شابک (ISBN): 978-964-386-502-3
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 200
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 384
فروست انتشارات: 809
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: Advances in cold plasma applications for food safety and preservation, 2019
قیمت چاپی: 1100000
درباره کتاب:

در سال‎های اخیر پلاسمای سرد به‌عنوان یک فنّاوری نوظهور معرفی شده است که می‎تواند یک روش مؤثر برای غیرفعّال کردن میکروارگانیسم‎های بیماری‎زا و عوامل فساد باشد بدون اینکه بر کیفیت غذا تأثیر بگذارد. پلاسمای سرد هنگامی ایجاد می‎شود که جریان الکتریکی در یک گاز خالص یا در مخلوطی از گازها اِعمال شود. گاز به انواع گونه‎های فعّال تجزیه می‎شود و تابش پلاسما ایجاد می‎کند. این گاز تجزيه‌شده شامل پرتوِ فرابنفش، الکترون‎ها، پروتون‎ها، نوترون‎ها، رادیکال‎های آزادِ فعّال و سایر ترکیبات وابسته به گاز ورودي است.
پلاسما یک فنّاوری غیر‎حرارتی درنظر گرفته مي‎شود. این فنّاوری جدید مزایای بسیاری برای صنایع غذایی ارائه می‎دهد: برای مثال، در آن از آب استفاده نمي‎شود و فاقد باقی‎مانده یا پساب است، در مقایسه با سایر فنّاوری‏های ضد‎عفونی مقرون‌به‌صرفه است، هنگامی‎که از هواي اتمسفري به‎عنوان گاز عامل استفاده می‎شود فاقد هرگونه مادّۀ شیمیایی است، کار با اين روش آسان است، فرايندي غيرحرارتي است و یک فنّاوری سبز محسوب می‎شود. کتاب حاضر جدیدترین کتاب تدوین‌شده درمورد فنّاوری پلاسمای سرد و کاربرد آن در صنعت غذاست که در سال 2020 برای اوّلین‌بار چاپ و توسط مترجمان به فارسی برگردانده شده است.

فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل 1. اصول مهندسی پلاسمای سرد<br />فصل 2. پیشرفت در غیرفعّال‌سازی میکروارگانیسم‌ها و ویروس‌ها در سیستم‌های غذایی و مدل با استفاده از پلاسماي سرد<br />فصل 3. مدل‌سازی غیرفعّال‌سازی میکروبی در فراوری با پلاسمای سرد فشار اتمسفری (CAPP)<br />فصل 4. اثر پلاسمای سرد برای کنترل بیوفیلم روی موادغذایی و در محیط فراوری موادغذایی<br />فصل 5. ضدعفونی موادغذایی با رطوبت بالا با استفاده از پلاسمای سرد<br />فصل 6. ضدعفونی کردن محصولات غذایی گرانولی با استفاده از پلاسمای سرد<br />فصل 7. غیرفعال‌سازی آنزیمی در سیستم‌های مدل با پایۀ غذایی با استفاده از پلاسمای سرد<br />فصل 8. اثرات فراوری با پلاسمای سرد بر ترکیبات موادغذایی<br />فصل 9. ضدعفونی موادغذایی بسته‌بندی‌شده و مواد بسته‌بندی با پلاسمای سرد<br />فصل 10. تجهیزات پلاسمای سرد برای ضدعفونی موادغذایی<br />فصل 11. کاربردهای پلاسمای سرد مبتنی‌بر مایکروویو و فرکانس رادیویی در نگهداری و ایمنی موادغذایی<br />فصل 12. پلاسمای سرد برای ضد‌عفونی کردن محصولات تولیدشده در پرواز‌های فضایی<br />فصل 13. وضعیت قانونی پلاسمای سرد در کاربردهای غذایی</p>
موضوع:

مواد غذایی -- صنعت و تجارت، پلاسمای دمای پایین -- کاربردهای صنعتی، مواد غذایی -- نگهداری

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::