مهندسی پروتئین
Special Image
عنوان: مهندسی پروتئین
نویسنده: احمد آسوده، جمشیدخان چمنی ,فاطمه کوه زاد
تاریخ انتشار: 1402
شابک (ISBN): 978-964-386-536-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 150
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 360
فروست انتشارات: 843
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: Protein Engineering
قیمت چاپی: 2500000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 870000
درباره کتاب:

کتاب مهندسی پروتئین در 17 فصل، حاوی مطالبی در زمینۀ مبانی تولید و کاربرد آنزیم‌های صنعتی و درمانی، سنتز و کاربرد پپتیدها در حوزۀ درمان، اصول مهندسی پروتئین‌ها، روش‏های غربال‌گری و تخلیص پروتئین‏های نوترکیب، تغییر ویژگی در پروتئین‏های درمانی، تغییرات پس از ترجمه در پروتئین‌ها، پایداری و تاخوردگی پروتئین‌ها، چاپرون‌های مولکولی و شبیه‌سازی مولکولی است.
در کتاب حاضر، پروتئین‏ها، پپتیدها و آنزیم‌های مفید در زمینۀ کاربردهای تجاری و درمانی معرفی می‌شوند. استادان و دانشجویان گرایش‌های مختلف علوم زیستی در سطوح کارشناسی، ارشد و دکتری و نیز پژوهشگران علوم زیستی و بالینی با استفاده از فصل‏های متنوع و مستقل این کتاب به نیازهای آموزشی و پژوهشی خود دست خواهند یافت.

فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل 1. مقدّمه‌ای بر آنزیم‌ها و بهینه‌سازی آن‌ها<br />فصل 2. ‌تولید آنزیم در مقیاس صنعتی<br />فصل 3. کاربرد آنزیم‌ها در صنعت<br />فصل 4. آنزیم‌‌درمانی<br />فصل 5. سنتز شیمیایی پپتیدها<br />فصل 6. طبقه بندی پپتیدها<br />فصل7. کاربرد پپتیدها در حوزۀ درمان<br />فصل 8. اصول کاربردی مهندسی پروتئین<br />فصل 9. روش‌های انتخاب و غربالگری<br />فصل 10. برچسب تمایلی<br />فصل 11. تغییر ویژگی‌های پروتئین‌ها با هدف کاربرد درزمینۀ درمان<br />فصل 12. نمونه‌هایی از پروتئین‌های درمانی<br />فصل 13. تغییرات پس از ترجمۀ پروتئین‌ها<br />فصل 14. تاخوردگی پروتئین‌ها<br />فصل 15. پایداری پروتئین‌ها و روش‌های مطالعۀ آن‌ها<br />فصل 16. چاپرون‌های مولکولی<br />فصل 17. شبیه‌سازی دینامیک مولکولی</p>
موضوع:

مهندسی پروتئین

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::