شير و لبنيات غير گاوی
Special Image
عنوان: شير و لبنيات غير گاوی
نویسنده: افی تساکالیدو - کنستانتینوس پاپادیمیتریو
مترجم: رضا ولی زادهhomeسیدهادی ابراهیمیhomeزهره زرنگار، ابوذر معرب
تاریخ انتشار: 1401
شابک (ISBN): 978-964-386-549-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 100
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 368
فروست انتشارات: 856
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر:

صفحات اولیه کتاب


عنوان به انگلیسی: NON-BOVINE MILK AND MILK PRODUCTS
قیمت چاپی: 2000000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 645000
درباره کتاب:

استفاده از شير و لبنيات غيرگاوي در جهان، به‌ويژه ايران و خاورمیانه، سابقه‌ای طولانی دارد. برخی محصولات لبني سنّتي و متنوّع از ‏شیرِ دام‌های غیر از گاو معروفیت منطقه‌ای و جهانی دارند. در شرایط کنونی ایران و جهان، شیر و لبنیات دام‌های غیر از گاو علاوه‌بر ‏رجحان ذائقه‌ای، ارزش اقتصادي بیشتری نیز نسبت به لبنیات گاوی دارند. چنین مزیّت‌هایی برای دامداران خُرد و اقتصاد دام‌پروری ‏در کشورهای درحال‌توسعه محرّک منطقی برای انجام پژوهش‌ها و انتشار منابع علمیِ موردنیازند. كتاب حاضر با ‏نگاهي جهاني به اين حوزه پرداخته و در كنار مطالب علمي و دانش تجربي، اطلاعات ارزشمندي برای علاقه‌مندان، به‌ویژه ‏تولیدکنندگان، کارشناسان و مصرف‌کنندگان فراهم کرده است. فقر منابع علمی به فارسی و محتوای غنی و در نوع خود بدیع این ‏کتاب باعث شد تا به ترجمۀ این اثر منحصربه‌فرد و منبع علمی جدید و جامع اقدام شود. مطالعۀ این اثر به کلّیۀ تولیدکنندگان، ‏کاردانان، کارشناسان، دانشجویان، مصرف‌کنندگان و علاقه‌مندان به حوزۀ شیر و لبنیات و صنعت دام‌پروری کشور توصیه می‌شود.‏

فهرست مطالب:
<p dir="rtl">صل 1. امنیت غذایی و نقش جوامع محلّی در تولید شیر غیرگاوی<br />فصل 2. تولید شیر غیرگاوی: انتشار گازهای گلخانه ای و تغییر اقلیم<br />فصل 3. شیوه‏ های پرورشی و سلامت دام<br />فصل 4. تأثیر سلامت حیوان، نژاد و جیره بر ترکیب شیر غیرگاوی<br />فصل 5. ترکيب و خصوصيات شیر گونه های غیرگاوی و محصولات آنها<br />فصل 6. میکروب های شیرهاي غیرگاوی و توليدات آنها<br />فصل 7. فنّاوری های موجود در فراوری شیر و محصولات سنّتی شیری غیرگاوی<br />فصل 8. فنّاوری های جدید برای فراوری محصولات لبنی: کاربردهایی برای شیر<br />&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; دام های غیرگاوی<br />فصل 9. مواد مغذّی پرمصرف و کممصرف در شیر و محصولات دام های غیرگاوی و تأثیر<br />&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; آنها بر سلامت انسان</p>
موضوع:

شير
لبنيات سازی

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::