پیازها و سایر سبزی‌های خانواده پیازیان
Special Image
عنوان: پیازها و سایر سبزی‌های خانواده پیازیان
نویسنده: جیمز ال. بروستر
مترجم: محمد امینی فردhome، حمیده فاطمی
تاریخ انتشار: 1403
ویراستار: حسین آروئی
شابک (ISBN): 978-964-386-613-6
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 150
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 480
فروست انتشارات: 916
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
عنوان به انگلیسی: Onions and Other Vegetable Alliums
قیمت چاپی: 4000000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 1390000
درباره کتاب:

گونه‌های مهم خانواده پیازیان شامل پیاز، سیر، تره، تره فرنگی و پیازچه اهمیت فراوانی در تغذیه و ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی دارند. کتاب پیاز‌ها و سایر سبزی‌های خانواده پیازییان، راهنمای کاملی برای یک پرورش‌دهندۀ تازه‌کار و یا حتی حرفه‌ای است. در این کتاب به بسیاری از سؤالات که یک پرورش‌دهنده چه در ابتدای دورۀ کاشت و چه در طی دورۀ کاشت و پس از برداشت با آن روبروست پاسخ داده می‌شود. انتظار می‌رود با توجه به رعایت اصول علمی در پرورش این گیاهان، محصولاتی با کمیت و کیفیت برتر تولید گردد. این کتاب علاوه بر جنبه‌های کاربردی و عملی در سطح وسیع تجاری، به‌دلیل بررسی جنبه‌های فیزیولوژی خانوادۀ پیازیان، می‌تواند به‌عنوان منبعی درسی برای دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد.

فهرست مطالب:
<p dir="rtl">فصل 1. طبقه‌بندي، منشأ، توزيع و اهميت اقتصادي سبزی‌های مهم<br />فصل 2. ساختار آلیوم‌های خوراکی<br />فصل 3. ژنتیک و اصلاح نژاد محصولات خانوادۀ پیازیان<br />فصل 4. فیزیولوژی رشد، توسعه و عملکرد محصولات زراعی<br />فصل 5. تقابل با سایر موجودات: علف‌های هرز، آفات، بیماری‌ها و هم‌زیست‌ها<br />فصل 6. زراعت و تولید محصول<br />فصل 7. ذخیره‌سازی و خواب محصولات کشاورزی<br />فصل 8. بیوشیمی، مزایای سلامتی و علوم غذایی آلیوم‌ها</p>
موضوع:

پیاز

جغش

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::