فلفل: سبزی و گیاه ادویه‌ای
Special Image
عنوان: فلفل: سبزی و گیاه ادویه‌ای
نویسنده: پل‌دبلیو بوسلند، اریک‌جی ووتاوا
مترجم:

محمد‌حسین امینی‌فرد

 


تاریخ انتشار: 1404
ویراستار: حسین آروئی
شابک (ISBN): 978-964-386-648-8
ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
شمارگان (تیراژ): 200
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 246
فروست انتشارات: 946
قطع: وزیری
نوع جلد: شومیز
اطلاعات بیشتر: صفحات اولیه کتاب
عنوان به انگلیسی: Peppers: Vegetable and Spice Capsicums, 2th ed,2012
قیمت چاپی: 3100000
قیمت کتاب الکترونیکی (ریال): 1033000
درباره کتاب:
فلفل‌ یک سبزی مهم است که به‌طور گسترده در سراسر جهان پرورش می‌یابد و طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد. کتاب فلفل: سبزی و گیاه ادویه‌ای، راهنمای کاملی برای یک تولیدکنندۀ تازه‌کار و یا حتی حرفه‌ای است. در این کتاب به بسیاری از سؤالات یک پرورش‌دهنده، در مراحل کاشت، داشت و پس از برداشت فلفل پاسخ داده می‌شود. سعی شده است با ارائۀ نتایج تحقیقات در فصول مختلف، علاوه بر معرفی دستاوردهای جدید، به ارائۀ راه‌حل عملی برای رفع مشکلات تولید نیز پرداخته شود. مطالب موجود و توصیه‌های لازم در حد امکان بر مبنای نتایج آزمایشات، مقایسات انجام‌شدۀ علمی و تجربیات کسب‌شده است که بر اساس آن، روش‌ کشت و پرورش علمی فلفل پایه‌گذاری شده است. انتظار می‌رود با توجه به رعایت اصول علمی در پرورش این سبزی مهم و ادویه‌ای، محصولی با کمیت و کیفیت عالی تولید شود.
فهرست مطالب:
فصل 1. مقدمه
فصل 2. رده‌بندي، شکل‌های ميوه و منابع ژنتيكي
فصل 3. گياه‌شناسي
فصل 4. بذرها
فصل 5. ژنتيك، اصلاح گياه و بيوتكنولوژی
فصل 6. تركيبات شيميايي
فصل 7. توليد
فصل 8. برداشت
فصل 9. مدیریت پس از برداشت
فصل 10. اختلالات، بيماري‌ها و آفات
موضوع:

فلفل

تقدیر نامه ها:
تقدیرنامه‌ها در دسترس نیست
امتیاز کتاب::