مهندسی پروتئین

  • نویسنده:  احمد آسودهhome، جمشیدخان چمنی ,فاطمه کوه زاد
  • تاریخ انتشار:  1402
  • قیمت (ریال):  2500000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-536-8
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  150
  • نوبت چاپ:  2
  • تعداد صفحات:  360
  • فروست انتشارات:  843
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Protein Engineering
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • قیمت کتاب الکترونیکی(ریال):  870000
  • کتاب مهندسی پروتئین در 17 فصل، حاوی مطالبی در زمینۀ مبانی تولید و کاربرد آنزیم‌های صنعتی و درمانی، سنتز و کاربرد پپتیدها در حوزۀ درمان، اصول مهندسی پروتئین‌ها، روش‏های غربال‌گری و تخلیص پروتئین‏های نوترکیب، تغییر ویژگی در پروتئین‏های درمانی، تغییرات پس از ترجمه در پروتئین‌ها، پایداری و تاخوردگی پروتئین‌ها، چاپرون‌های مولکولی و شبیه‌سازی مولکولی است.
    در کتاب حاضر، پروتئین‏ها، پپتیدها و آنزیم‌های مفید در زمینۀ کاربردهای تجاری و درمانی معرفی می‌شوند. استادان و دانشجویان گرایش‌های مختلف علوم زیستی در سطوح کارشناسی، ارشد و دکتری و نیز پژوهشگران علوم زیستی و بالینی با استفاده از فصل‏های متنوع و مستقل این کتاب به نیازهای آموزشی و پژوهشی خود دست خواهند یافت.

  • فصل 1. مقدّمه‌ای بر آنزیم‌ها و بهینه‌سازی آن‌ها
    فصل 2. ‌تولید آنزیم در مقیاس صنعتی
    فصل 3. کاربرد آنزیم‌ها در صنعت
    فصل 4. آنزیم‌‌درمانی
    فصل 5. سنتز شیمیایی پپتیدها
    فصل 6. طبقه بندی پپتیدها
    فصل7. کاربرد پپتیدها در حوزۀ درمان
    فصل 8. اصول کاربردی مهندسی پروتئین
    فصل 9. روش‌های انتخاب و غربالگری
    فصل 10. برچسب تمایلی
    فصل 11. تغییر ویژگی‌های پروتئین‌ها با هدف کاربرد درزمینۀ درمان
    فصل 12. نمونه‌هایی از پروتئین‌های درمانی
    فصل 13. تغییرات پس از ترجمۀ پروتئین‌ها
    فصل 14. تاخوردگی پروتئین‌ها
    فصل 15. پایداری پروتئین‌ها و روش‌های مطالعۀ آن‌ها
    فصل 16. چاپرون‌های مولکولی
    فصل 17. شبیه‌سازی دینامیک مولکولی

  • مهندسی پروتئین

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
    1294   دفعه