مهندسی پروتئین
-
نویسنده:
احمد آسوده
، جمشیدخان چمنی، فاطمه کوهزاد
- تاریخ انتشار: 1401
- قیمت (ریال): 1800000
- شابک - ISBN: 978-964-386-536-8
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 100
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 360
- فروست انتشارات: 843
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- اطلاعات بیشتر:
-
کتاب مهندسی پروتئین در 17 فصل، حاوی مطالبی در زمینۀ مبانی تولید و کاربرد آنزیمهای صنعتی و درمانی، سنتز و کاربرد پپتیدها در حوزۀ درمان، اصول مهندسی پروتئینها، روشهای غربالگری و تخلیص پروتئینهای نوترکیب، تغییر ویژگی در پروتئینهای درمانی، تغییرات پس از ترجمه در پروتئینها، پایداری و تاخوردگی پروتئینها، چاپرونهای مولکولی و شبیهسازی مولکولی است.
در کتاب حاضر، پروتئینها، پپتیدها و آنزیمهای مفید در زمینۀ کاربردهای تجاری و درمانی معرفی میشوند. استادان و دانشجویان گرایشهای مختلف علوم زیستی در سطوح کارشناسی، ارشد و دکتری و نیز پژوهشگران علوم زیستی و بالینی با استفاده از فصلهای متنوع و مستقل این کتاب به نیازهای آموزشی و پژوهشی خود دست خواهند یافت.
-
فصل 1. مقدّمهای بر آنزیمها و بهینهسازی آنها
فصل 2. تولید آنزیم در مقیاس صنعتی
فصل 3. کاربرد آنزیمها در صنعت
فصل 4. آنزیمدرمانی
فصل 5. سنتز شیمیایی پپتیدها
فصل 6. طبقهبندی پپتیدها
فصل7. کاربرد پپتیدها در حوزۀ درمان
فصل 8. اصول کاربردی مهندسی پروتئین
فصل 9. روشهای انتخاب و غربالگری
فصل 10. برچسب تمایلی
فصل 11. تغییر ویژگیهای پروتئینها با هدف کاربرد درزمینۀ درمان
فصل 12. نمونههایی از پروتئینهای درمانی
فصل 13. تغییرات پس از ترجمۀ پروتئینها
فصل 14. تاخوردگی پروتئینها
فصل 15. پایداری پروتئینها و روشهای مطالعۀ آنها
فصل 16. چاپرونهای مولکولی
فصل 17. شبیهسازی دینامیک مولکولی
-
مهندسی پروتئین