مدل سازی تغذیه ای در طیور

  • نویسنده:  ن.ک.ساکومورا؛ ر.م.گوس؛ ای. کریازاکیس؛ ل.هاوشیلد
  • مترجم:  شهگل رهبری. حامد احمدی
  • تاریخ انتشار:  1402
  • ویراستار:  حیدر زرقیhome
  • شابک - ISBN:  978-964-386-561-0
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  150
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  320
  • فروست انتشارات:  867
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • عنوان به انگلیسی:  Nutritional Modelling for Pigs and Poultry
  • قیمت کتاب چاپی‌ (ریال):  2200000
  • مدل‌سازی ابزاری مفید برای شناخت و تصمیم‌گیری در سناریوهای پیچیدۀ کشاورزی و دامپروری است. اولین گام مؤثر برای توسعۀ مدل، تربیت دانشجویان و محققان برای آشنایی با کاربرد مدل‌ها در علوم دامی و طیور است. به‌دلیل پیچیدگی زیاد پرورش طیور، چالش‌هایی برای اجرای مؤثر تغذیۀ دقیق طیور وجود دارد. امروزه در دوران جدید فناوری‌های ریاضی-کامپیوتری- بیولوژیکی، لازم است از مدل‌های داده‌محور استفاده کنیم تا نتیجۀ تحقیقات دام‌وطیور را بهبود دهیم. هدف کتاب حاضر، معرفی و کاربرد برخی روش‌های مدل‌سازی در تجزیه‌وتحلیل تغذیۀ طیور است. این کتاب می‌تواند مورد استفادۀ دانشجویان، محققان و علاقه‌مندان به مدل‌سازی علوم طیور قرار گیرد.

  • فصل 1- مرورکلی بر مدل‌‌های طیور
    فصل 2  - مدل‌سازی تولیدمثل در مرغ‌های مادر گوشتی و تخم‌گذار
    فصل 3  - موضوعات آماری در مدل‌سازی
    فصل 4 - شبکه‌های عصبی مصنوعی
    فصل  5 - چالش‌های مربوط به استفاده از مدل‌های طیور: درمورد بوقلمون
    فصل  6 - INAVI: ابزاری کاربردی برای بررسی تأثیر عوامل تغذیه‌ای و محیطی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی
    فصل 7 - کاربردهای مدل‌سازی در تولید و تغذیۀ طیور
    فصل 8 - مدل بهینه‌سازی بهره‌وری از جوجه‌های گوشتی
    فصل 9 - AvinespModel: پیش‌بینی مدل‌های رشد و احتیاجات اسیدهای آمینه و انرژی در طیور
    فصل10  - احتیاجات نگهداری برای اسیدهای آمینه در طیور
    فصل11  - مدل برآورد احتیاجات اسیدآمینه برای رشد و نموّ جنسی در پولت‌های تخم‌گذار
    فصل  12 - پاسخ جوجه‌های گوشتی به مصرف اسیدهای آمینه
    فصل 13 - توصیف رشد اجزای بدن در جوجه‌های گوشتی و پولت‌های تخم‌گذار
    فصل 14 - پاسخ مرغ‌های تخم‌گذار به مصرف اسیدهای آمینه
    فصل 15 - احتیاجات اسیدهای آمینه برای پولت‌ها براساس توانایی در ذخیرۀ پروتئین و بازدهی مصرف اسیدهای آمینه
    فصل 16 - مقایسۀ دو روش برای تعیین نسبت‌های بهینه اسیدهای آمینه در جیرۀ جوجه‌های گوشتی با رشد سریع

  • ماکیان -- تغذیه
    زیست شناسی -- الگوها

این مورد را ارزیابی کنید
(13 رای‌ها)
    489   دفعه