پیازها و سایر سبزی‌های خانواده پیازیان

  • نویسنده:  جیمز ال. بروستر
  • مترجم:  محمد امینی فردhome، حمیده فاطمی
  • تاریخ انتشار:  1403
  • ویراستار:  حسین آروئیhome
  • شابک - ISBN:  978-964-386-613-6
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  150
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  480
  • فروست انتشارات:  916
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Onions and Other Vegetable Alliums
  • قیمت کتاب چاپی‌ (ریال):  4000000
  • قیمت کتاب الکترونیکی(ریال):  1390000
  • گونه‌های مهم خانواده پیازیان شامل پیاز، سیر، تره، تره فرنگی و پیازچه اهمیت فراوانی در تغذیه و ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی دارند. کتاب پیاز‌ها و سایر سبزی‌های خانواده پیازییان، راهنمای کاملی برای یک پرورش‌دهندۀ تازه‌کار و یا حتی حرفه‌ای است. در این کتاب به بسیاری از سؤالات که یک پرورش‌دهنده چه در ابتدای دورۀ کاشت و چه در طی دورۀ کاشت و پس از برداشت با آن روبروست پاسخ داده می‌شود. انتظار می‌رود با توجه به رعایت اصول علمی در پرورش این گیاهان، محصولاتی با کمیت و کیفیت برتر تولید گردد. این کتاب علاوه بر جنبه‌های کاربردی و عملی در سطح وسیع تجاری، به‌دلیل بررسی جنبه‌های فیزیولوژی خانوادۀ پیازیان، می‌تواند به‌عنوان منبعی درسی برای دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد.

  • فصل 1. طبقه‌بندي، منشأ، توزيع و اهميت اقتصادي سبزی‌های مهم
    فصل 2. ساختار آلیوم‌های خوراکی
    فصل 3. ژنتیک و اصلاح نژاد محصولات خانوادۀ پیازیان
    فصل 4. فیزیولوژی رشد، توسعه و عملکرد محصولات زراعی
    فصل 5. تقابل با سایر موجودات: علف‌های هرز، آفات، بیماری‌ها و هم‌زیست‌ها
    فصل 6. زراعت و تولید محصول
    فصل 7. ذخیره‌سازی و خواب محصولات کشاورزی
    فصل 8. بیوشیمی، مزایای سلامتی و علوم غذایی آلیوم‌ها

  • پیاز

    جغش

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    105   دفعه