پیازها و سایر سبزیهای خانواده پیازیان
- نویسنده: جیمز ال. بروستر
- مترجم: محمد امینی فرد، حمیده فاطمی
- تاریخ انتشار: 1403
- ویراستار: حسین آروئی
- شابک - ISBN: 978-964-386-613-6
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 150
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 480
- فروست انتشارات: 916
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Onions and Other Vegetable Alliums
- قیمت کتاب چاپی (ریال): 4000000
- قیمت کتاب الکترونیکی(ریال): 1390000
-
گونههای مهم خانواده پیازیان شامل پیاز، سیر، تره، تره فرنگی و پیازچه اهمیت فراوانی در تغذیه و ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی دارند. کتاب پیازها و سایر سبزیهای خانواده پیازییان، راهنمای کاملی برای یک پرورشدهندۀ تازهکار و یا حتی حرفهای است. در این کتاب به بسیاری از سؤالات که یک پرورشدهنده چه در ابتدای دورۀ کاشت و چه در طی دورۀ کاشت و پس از برداشت با آن روبروست پاسخ داده میشود. انتظار میرود با توجه به رعایت اصول علمی در پرورش این گیاهان، محصولاتی با کمیت و کیفیت برتر تولید گردد. این کتاب علاوه بر جنبههای کاربردی و عملی در سطح وسیع تجاری، بهدلیل بررسی جنبههای فیزیولوژی خانوادۀ پیازیان، میتواند بهعنوان منبعی درسی برای دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد.
-
فصل 1. طبقهبندي، منشأ، توزيع و اهميت اقتصادي سبزیهای مهم
فصل 2. ساختار آلیومهای خوراکی
فصل 3. ژنتیک و اصلاح نژاد محصولات خانوادۀ پیازیان
فصل 4. فیزیولوژی رشد، توسعه و عملکرد محصولات زراعی
فصل 5. تقابل با سایر موجودات: علفهای هرز، آفات، بیماریها و همزیستها
فصل 6. زراعت و تولید محصول
فصل 7. ذخیرهسازی و خواب محصولات کشاورزی
فصل 8. بیوشیمی، مزایای سلامتی و علوم غذایی آلیومها
-
پیاز
جغش