روش های پخت اکستروژن، کاربرد، تئوری و قابلیت اجرا
- نویسنده: لسزک موسکیکی
- مترجم: فخری شهیدی، امین سیدیعقوبی، طراوت قنبرزاده
- تاریخ انتشار: 1393
- قیمت (ریال): 900000
- ویراستار: آرش کوچکی
- شابک - ISBN: 978-964-386-297-8
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 262
- فروست انتشارات: 622
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Extrusion-cooking techniques : applications, theory and sustainability,2011
-
مواد غذایی -- ماشینآلات آمادهسازی، مواد غذایی-- اکستروژن، اکستروژن، غذاهای فراوری شده، مواد غذایی-- صنعت و تجارت