میکروارگانیسم های بیماری زای با منشا غذایی (مکانیسم ها و بیماری زایی)

  • نویسنده:  آرون‌ک. بونیا
  • مترجم:  محمد محسن زادهhome، معصومه مهربان‌سنگ‌آتش، فائزه تجلی
  • تاریخ انتشار:  1392
  • قیمت (ریال):  110000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-279-4
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  440
  • فروست انتشارات:  604
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Foodborne microbial pathogens : mechanisms and pathogenesis, ‭c2008
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • فصل۱: مقدمه‌ای بر میکروارگانیسم‌های با منشا غذایی

    فصل۲: بیولوژی میکروب‌های مرتبط با مواد غذایی

    فصل۳: دفاع میزبان در برابر میکروارگانیسم‌های منتقله از مواد غذایی

    فصل۴: مکانیسم کلی بیماری‌زایی برای میکروارگانیسم‌های بیماری‌زای غذایی

    فصل۵: مدل‌های کشت سلولی و حیوانی برای مطالعه تاثیر متقابل میکروارگانیسم‌های بیماری‌زای غذایی

    فصل۶: استافیلوکوکوس اورئوس

    فصل۷: باسیلوس سرنوس و باسیلوس آنتراسیس

    فصل۸: کلستریدیوم بوتولینوم و کلستریدیوم پرفرینجنس

    فصل۹: لیستریامنوسیتوژنز

    فصل۱۰: اشریشیا کلی

    فصل۱۱: سالموئلاانتریکا

    فصل۱۲: کمپیلوباکتر و آرکوباکتر

    فصل۱۳: یرسینیاانتروکولیتیکا و یرسینیاپستیس

    فصل۱۴: ویبریوکلرا، ویبریوپاراهمولیتیکوس و ویبریوولنیفیکوس

    فصل۱۵: گونه‌های شیگلا

     

  • بیماری‌های ناشی از غذا -- میکرب‌شناسی، بیماری‌های ناشی از غذا -- جنبه‌های ایمنی، باکتری‌های بیماری‌زا، ژنتیک باکتری‌ها، باکتری‌ها و میزبان

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
    1713   دفعه