روشهای خشک کردن مواد غذایی
- نویسنده: گوستاو. باربوساکانواس، هامبرتو وگامرکادو
- مترجم: علی مرتضوی، مسعود شفافیزنوزیان، اکرم آریانفر، راضیه نیازمند، شبنم اسدینژاد
- تاریخ انتشار: 1386
- شابک - ISBN: 978-964-386-065-3
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 272
- فروست انتشارات: 415
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Dehydration of foods, c1996
-
این نوشتار حاوی اطلاعاتی درخصوص مبانی و کاربردهای فرآیند خشک کردن مواد غذایی است که نویسنده در آن تلاش کرده انواع روشهای خشک کردن مواد غذایی را به منظور اصلاح عملیات این فرآیند گردآوری نماید .
-
مواد غذایی -- خشک کردن