گندم: اکولوژی و فیزیولوژی و برآورد عملکرد

  • نویسنده:  س‍ات‍وره‌ - اس‍لاف‍ر
  • مترجم:  ِمحمد کافیhome، اح‍م‍د ج‍ع‍ف‍رن‍ژاد، م‍ج‍ی‍د ج‍ام‍ی‌‌الاح‍م‍دی‌
  • تاریخ انتشار:  1390
  • شابک - ISBN:  978-964-386-064-6
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  3
  • تعداد صفحات:  478
  • فروست انتشارات:  417
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • عنوان به انگلیسی:  Wheat: Ecology, physiology
  • قیمت کتاب چاپی‌ (ریال):  900000
  • کتاب حاضر پژوهشی علمی است در رابطه با نحوه تولید گندم، که در آن فیزیولوژی، اکولوژی و سیستم‌های تولید و اصلاح این گیاه زراعی از جنبه‌های مختلف تحلیل و بررسی شده‌است .عناوین برخی از مطالب کتاب عبارتنداز : بوم‌شناختی عملکرد گندم، عوامل موثر بر رشد و عملکرد گندم، تاثیر حشرات گیاه‌خوار بر رشد، عملکرد و کیفیت گندم، نقش عملی و بالقوه فناوری زیستی در به‌نژادی گندم و ...

  • فصل ۱: مقدمه‌ای بر تجزیه و تحلیل فیزیولوژی - بوم‌شناختی عملکرد گندم

    فصل ۲: نمو گندم

    فصل ۳: فیزیولوژی و اجزاء عملکرد گندم

    فصل ۴: نیتروژن به عنوان عامل تعیین‌کننده رشد و عملکرد گندم

    فصل ۵: کیفیت دانه

    فصل ۶: اثرات تاریخ کاشت و تعیین تاریخ مطلوب کاشت

    فصل ۷: تراکم و پراکنش گیاهی

    فصل ۸: تاثیر علف‌های هرز بر عملکرد گندم

    فصل ۹: تاثیر حشرات گیاهخوار بر رشد، عملکرد و کیفیت گندم

    فصل ۱۰: تاثیر بیماری‌های گیاهی بر عملکرد گندم

    فصل ۱۱: گندم به عنوان یک بخش اصلی چند کشتی

    فصل ۱۲: تولید گندم در گریت پلینز آمریکای شمالی

    فصل ۱۳: زراعت گندم در استرالیا

    فصل ۱۴: مناطق تولید گندم در اقلیم مدیترانه‌ای

    فصل ۱۵: نقش ژنتیک در تغییرات فیزیولوژیکی عملکرد گندم در قرن بیستم

    فصل ۱۶: صفات فیزیولوژیکی افزایش دهنده عملکرد بالقوه گندم

    فصل ۱۷: اصلاح گندم هیبرید برای مناطق کم بازده

    فصل ۱۸: نقش عملی و بالقوه فناوری زیستی در به‌نژادی گندم

     

  • گندم -- کاشت، گندم -- باردهی، گندم -- فیزیولوژی، گندم -- فیزیولوژی بوم‌شناختی

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    1352   دفعه