گندم: اکولوژی و فیزیولوژی و برآورد عملکرد
- نویسنده: ساتوره - اسلافر
-
مترجم:
ِمحمد کافی
، احمد جعفرنژاد، مجید جامیالاحمدی
- تاریخ انتشار: 1390
- قیمت (ریال): 67000
- شابک - ISBN: 978-964-386-064-6
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 478
- فروست انتشارات: 417
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Wheat: Ecology, physiology
- اطلاعات بیشتر:
-
کتاب حاضر پژوهشی علمی است در رابطه با نحوه تولید گندم، که در آن فیزیولوژی، اکولوژی و سیستمهای تولید و اصلاح این گیاه زراعی از جنبههای مختلف تحلیل و بررسی شدهاست .عناوین برخی از مطالب کتاب عبارتنداز : بومشناختی عملکرد گندم، عوامل موثر بر رشد و عملکرد گندم، تاثیر حشرات گیاهخوار بر رشد، عملکرد و کیفیت گندم، نقش عملی و بالقوه فناوری زیستی در بهنژادی گندم و ...
-
فصل ۱: مقدمهای بر تجزیه و تحلیل فیزیولوژی - بومشناختی عملکرد گندم
فصل ۲: نمو گندم
فصل ۳: فیزیولوژی و اجزاء عملکرد گندم
فصل ۴: نیتروژن به عنوان عامل تعیینکننده رشد و عملکرد گندم
فصل ۵: کیفیت دانه
فصل ۶: اثرات تاریخ کاشت و تعیین تاریخ مطلوب کاشت
فصل ۷: تراکم و پراکنش گیاهی
فصل ۸: تاثیر علفهای هرز بر عملکرد گندم
فصل ۹: تاثیر حشرات گیاهخوار بر رشد، عملکرد و کیفیت گندم
فصل ۱۰: تاثیر بیماریهای گیاهی بر عملکرد گندم
فصل ۱۱: گندم به عنوان یک بخش اصلی چند کشتی
فصل ۱۲: تولید گندم در گریت پلینز آمریکای شمالی
فصل ۱۳: زراعت گندم در استرالیا
فصل ۱۴: مناطق تولید گندم در اقلیم مدیترانهای
فصل ۱۵: نقش ژنتیک در تغییرات فیزیولوژیکی عملکرد گندم در قرن بیستم
فصل ۱۶: صفات فیزیولوژیکی افزایش دهنده عملکرد بالقوه گندم
فصل ۱۷: اصلاح گندم هیبرید برای مناطق کم بازده
فصل ۱۸: نقش عملی و بالقوه فناوری زیستی در بهنژادی گندم
-
گندم -- کاشت، گندم -- باردهی، گندم -- فیزیولوژی، گندم -- فیزیولوژی بومشناختی