مدیریت، تغذیه و پرورش گوساله
- نویسنده: سی. ال. دیویس، جی. کی. دارکلی
- مترجم: عباسعلی ناصریان... [و دیگران]
- تاریخ انتشار: 1392
- قیمت (ریال): 100000
- شابک - ISBN: 978-964-386-073-8
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 3
- تعداد صفحات: 408
- فروست انتشارات: 424
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- اطلاعات بیشتر:
-
فصل۱: مقدمه
فصل۲: آناتومی، توسعه و عمل دستگاه گوارش
فصل۳: تبدیلات انرژی
فصل۴: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیهشده با شیر یا جایگزین شیر
فصل۵: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیهشده با ترکیبی از شیر...
فصل۶: اثر تغییرات درجه حرارت محیط بر متابولیسم انرژی
فصل۷: احتیاجات پروتئینی گوساله جوان قبل از نشخوارکنندگی
فصل۸: احتیاجات انرژی و پروتئین گوساله نشخوارکننده
فصل۹: ارزیابی سیستمهای مورد استفاده توسط انجمن تحقیقات ملی...
فصل۱۰: احتیاجات ویتامینی و مواد معدنی گوساله پیشنشخوارکننده
فصل۱۱: توسعه جنین و تغذیه مادر در دوره خشکی
فصل۱۲: مدیریت و مراقبت از گاو و گوساله در هنگام زایمان
فصل۱۳: آغوز
فصل۱۴: جایگزینهای شیر: فرمولاسیون و استفاده از آنها
فصل۱۵: برنامههای خوراندن خوراک مایع
فصل۱۶: خوراک شروعکننده: اهمیت، ترکیب و مصرف آن
فصل۱۷: تغذیه و اسهال
فصل۱۸: جایگاه گوسالههای جوان
-
فصل۱: مقدمه
فصل۲: آناتومی، توسعه و عمل دستگاه گوارش
فصل۳: تبدیلات انرژی
فصل۴: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیهشده با شیر یا جایگزین شیر
فصل۵: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیهشده با ترکیبی از شیر...
فصل۶: اثر تغییرات درجه حرارت محیط بر متابولیسم انرژی
فصل۷: احتیاجات پروتئینی گوساله جوان قبل از نشخوارکنندگی
فصل۸: احتیاجات انرژی و پروتئین گوساله نشخوارکننده
فصل۹: ارزیابی سیستمهای مورد استفاده توسط انجمن تحقیقات ملی...
فصل۱۰: احتیاجات ویتامینی و مواد معدنی گوساله پیشنشخوارکننده
فصل۱۱: توسعه جنین و تغذیه مادر در دوره خشکی
فصل۱۲: مدیریت و مراقبت از گاو و گوساله در هنگام زایمان
فصل۱۳: آغوز
فصل۱۴: جایگزینهای شیر: فرمولاسیون و استفاده از آنها
فصل۱۵: برنامههای خوراندن خوراک مایع
فصل۱۶: خوراک شروعکننده: اهمیت، ترکیب و مصرف آن
فصل۱۷: تغذیه و اسهال
فصل۱۸: جایگاه گوسالههای جوان
-
گوسالهها