مدیریت، تغذیه و پرورش گوساله

  • نویسنده:  سی. ال‌. دی‍وی‍س‌، ج‍ی‌. ک‍ی‌. دارک‍ل‍ی‌
  • مترجم:  عباسعلی ناصریانhome... [و دی‍گ‍ران‌]
  • تاریخ انتشار:  1392
  • قیمت (ریال):  100000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-073-8
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  3
  • تعداد صفحات:  408
  • فروست انتشارات:  424
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • فصل۱: مقدمه

    فصل۲: آناتومی، توسعه و عمل دستگاه گوارش

    فصل۳: تبدیلات انرژی

    فصل۴: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیه‌شده با شیر یا جایگزین شیر

    فصل۵: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیه‌شده با ترکیبی از شیر...

    فصل۶: اثر تغییرات درجه حرارت محیط بر متابولیسم انرژی

    فصل۷: احتیاجات پروتئینی گوساله جوان قبل از نشخوارکنندگی

    فصل۸: احتیاجات انرژی و پروتئین گوساله نشخوارکننده

    فصل۹: ارزیابی سیستمهای مورد استفاده توسط انجمن تحقیقات ملی...

    فصل۱۰: احتیاجات ویتامینی و مواد معدنی گوساله پیش‌نشخوارکننده

    فصل۱۱: توسعه جنین و تغذیه مادر در دوره خشکی

    فصل۱۲: مدیریت و مراقبت از گاو و گوساله در هنگام زایمان

    فصل۱۳: آغوز

    فصل۱۴: جایگزین‌های شیر: فرمولاسیون و استفاده از آنها

    فصل۱۵: برنامه‌های خوراندن خوراک مایع

    فصل۱۶: خوراک شروع‌کننده:‌ اهمیت، ترکیب و مصرف آن

    فصل۱۷: تغذیه و اسهال

    فصل۱۸: جایگاه گوساله‌های جوان

     

  • فصل۱: مقدمه

    فصل۲: آناتومی، توسعه و عمل دستگاه گوارش

    فصل۳: تبدیلات انرژی

    فصل۴: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیه‌شده با شیر یا جایگزین شیر

    فصل۵: احتیاجات انرژی گوساله جوان تغذیه‌شده با ترکیبی از شیر...

    فصل۶: اثر تغییرات درجه حرارت محیط بر متابولیسم انرژی

    فصل۷: احتیاجات پروتئینی گوساله جوان قبل از نشخوارکنندگی

    فصل۸: احتیاجات انرژی و پروتئین گوساله نشخوارکننده

    فصل۹: ارزیابی سیستمهای مورد استفاده توسط انجمن تحقیقات ملی...

    فصل۱۰: احتیاجات ویتامینی و مواد معدنی گوساله پیش‌نشخوارکننده

    فصل۱۱: توسعه جنین و تغذیه مادر در دوره خشکی

    فصل۱۲: مدیریت و مراقبت از گاو و گوساله در هنگام زایمان

    فصل۱۳: آغوز

    فصل۱۴: جایگزین‌های شیر: فرمولاسیون و استفاده از آنها

    فصل۱۵: برنامه‌های خوراندن خوراک مایع

    فصل۱۶: خوراک شروع‌کننده:‌ اهمیت، ترکیب و مصرف آن

    فصل۱۷: تغذیه و اسهال

    فصل۱۸: جایگاه گوساله‌های جوان

  • گوساله‌ها

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    1281   دفعه