گیاهان دارویی در تغذیه حیوانات: (ترکیبات طبیعی برای بهبود و کارایی دستگاه گوارش)
- نویسنده: ابوالقاسم گلبان، توبیاس استاینر
-
مترجم:
ابوالقاسم گلیان
، حسن صالح، عبدالله اکبریان
- تاریخ انتشار: 1390
- قیمت (ریال): 30000
-
ویراستار (مصحح):
ِفریدون ملتی
- شابک - ISBN: 978-964-386-260-2
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 216
- فروست انتشارات: 589
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: plytogenics in animal nutrition:(Natural concepts to optimize gut health and performance)
-
طی دهههای اخیر، گیاهان دارویی بهخاطر دارا بودن ويژگيهاي خاص، به عنوان جایگزینی برای مواد محرک رشد آنتیبیوتیکی در تغذیه دام، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. در سالهاى اخير استفاده از آنتىبيوتيكها در تغذیه دام، به دليل ایجاد مقاومت باكتریایی محدود شده است. بالا رفتن اطلاعات عمومي درباره افزایش مقاومت آنتيبيوتيكي در باكتریها و همچنین قوانین سختگیرانه اتحاديه اروپا، صنعت دامپروری را به یافتن موادی جایگزین جهت كنترل عوامل بیماریزا ملزم كرده است. در بين اين مواد جايگزين، گياهان معطر و دارویي، عصارهها و اسانسهای گیاهی ممكن است جايگاه برتري داشته باشند. گياهان، ترکیبات ثانویهای از قبيل اسانسهای گیاهی تولید میکنند كه میتوان آن را استخراج و تغلیظ کرد. این ترکیبات ممكن است فعاليت ضدميكروبى علیه گونههای مختلفی از ميكروارگانيسمها شامل باكترىها، تكياختهها، قارچها و ويروسها داشته باشند. تمامي اين نوع رستنيها گیاهان دارویی ناميده ميشود. ...
-
- پیشگفتار
- مقدمه
- فصل 1 - اسانسهای گیاهی- بیوشیمی، تولید و استفاده
- فصل دوم - استفاده از گیاهان دارویی به عنوان افزودنی خوراکی در طیور و خوکهای جوان: مکانیسم و کاربرد
- فصل 3 - تأثیر گیاهان دارویی روی ایمنی دام و طیور
- فصل 4 - گیاهان دارویی براي كنترل بيماریهاي رودهاي درجوجهها در دوران پس از آنتيبيوتيك
- فصل پنجم - افزایش مصرف خوراک در خوک در طی شیردهی با استفاده از بیومین
- فصل ششم - گیاهان دارویی در تغذیه جوجههای گوشتی
- فصل هفتم - استفاده از اسانسهای گیاهی به عنوان افزودنیهای خوارکی در تغذیه نشخوارکنندگان
- فصل هشتم - نقش گیاهان دارویی در آبزیپروری
- فصل نهم - کاربرد و مزایای گیاهان دارویی در تولید تخممرغ
- نتیجهگیری
-
دامها -- خوراک و خوراکرسانی، گیاهان دارویی