میکروبیولوژی غذایی کاربردی و آزمایشگاهی
- نویسنده: علی مرتضوی، لیلا زیرجانی،فریده طباطبایی یزدی
- تاریخ انتشار: 1388
- قیمت (ریال): 84000
- شابک - ISBN: 978-964-386-209-1
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 2000
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 596
- فروست انتشارات: 540
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Applied food microbiology laboratory application.
- اطلاعات بیشتر:
-
فصل اول: آئین کار در آزمایشگاه میکروبیولوژی
فصل دوم: تجهيزات و وسايل آزمايشگاه ميكروبيولوژي
فصل سوم: مشاهده ميكروسكوپي باكتريها
فصل چهارم: نمونه برداري جهت آزمايشهای ميكروب شناسي مواد غذايي
فصل پنجم: شمارش كلي ميكروارگانيسم هاي مواد غذايي
فصل ششم: واكنشهاي و تستهاي بيوشيميايي
فصل هفتم: جستجو و شناسايي ميكروارگانيسمهاي مهم از نظر صنعت غذا
فصل هشتم: قارچها
فصل نهم: انگلها
فصل دهم: ویروسها و باکتریوفاژها
فصل یازدهم: كنترل بهداشتي كارخانههاي توليد كننده مواد غذايي
فصل دوازدهم: آزمونهاي سريع ارزیابی ميكروبي مواد غذایی
-
مواد غذایی -- میکربشناسی، مواد غذایی -- نگهداری