میکروبیولوژی غذایی کاربردی و آزمایشگاهی

  • نویسنده:  علی مرتضویhome، لیلا زیرجانی،فریده طباطبایی یزدیhome
  • تاریخ انتشار:  1388
  • قیمت (ریال):  84000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-209-1
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  2000
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  596
  • فروست انتشارات:  540
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Applied food microbiology laboratory application‭.‬
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • فصل اول: آئین کار در آزمایشگاه میکروبیولوژی
    فصل دوم: تجهيزات و وسايل آزمايشگاه ميكروبيولوژي
    فصل سوم: مشاهده ميكروسكوپي باكتريها
    فصل چهارم: نمونه برداري جهت آزمايشهای ميكروب شناسي مواد غذايي
    فصل پنجم: شمارش كلي ميكروارگانيسم هاي مواد غذايي
    فصل ششم: واكنشهاي و تستهاي بيوشيميايي
    فصل هفتم: جستجو و شناسايي ميكروارگانيسمهاي مهم از نظر صنعت غذا
    فصل هشتم: قارچها
    فصل نهم: انگل‌ها
    فصل دهم: ویروسها و باکتریوفاژها
    فصل یازدهم: كنترل بهداشتي كارخانه‌هاي توليد كننده مواد غذايي
    فصل دوازدهم: آزمونهاي سريع ارزیابی ميكروبي مواد غذایی

  • مواد غذایی -- میکرب‌شناسی، مواد غذایی -- نگهداری