خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی برای دانشجویان رشته‌های مهندسی

  • نویسنده:  سیدمحمدعلی رضویhome، ری‍ح‍ان‍ه‌ اک‍ب‍ری‌
  • تاریخ انتشار:  1402
  • قیمت (ریال):  2400000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-272-5
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  200
  • نوبت چاپ:  7
  • تعداد صفحات:  339
  • فروست انتشارات:  466
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Biophysical properties of agricultural & food materials
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • قیمت کتاب الکترونیکی(ریال):  890000
  • اين کتاب بر پاية سرفصل درس خواص فيزيکی محصولات کشاورزی و مواد غذايي و با تکیه بر کتب مرجع معتبر و بيش از 50 مقالة علمی-پژوهشی منتشرشده (بعد از سال 1998م.) تدوین‌شده است که برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و محققان رشته‌های علوم و مهندسی صنایع غذایی، مهندسی بیوسیستم (ماشین‌های کشاورزی)، مهندسی شيمی، مهندسی مکانيک، بیولوژی گياهی و بيوفيزيک قابل استفاده است. مطالب اين کتاب در قالب 7 فصل به ترتيب مشتمل بر خواص هندسی و ثقلی، اصطکاکی، رئولوژی جامدات، رئولوژی سيالات، هيدروديناميکی- آیروديناميکی، حرارتی- ترموديناميکی و الکترومغناطیسی است. در هر فصل مباحث به‌گونه‌ای تدوين شده است که علاوه بر مبانی فيزيکی مربوط، روش‌های اندازه‌گیری خواص فيزيکی و نتايج تحقیقات علمی مربوط به محصولات کشاورزی و غذايي نيز آورده شود. همچنین در بخش ضمایم کتاب، تعدادی مسئله نمونه آورده شده است تا دانشجویان عزیز با کاربردهای مباحث ارائه شده در فصول مختلف از جنبه‌های پژوهشی و محاسبات مهندسی آشنا شوند.

    • پیش گفتار
    • فصل اوّل: خواص هندسی و ثقلی
    • فصل دوم: اصطکاک مواد جامد و جريان مواد گرانولی
    • فصل سوم: رئولوژی جامدات
    • فصل چهارم: رئولوژی سيّالات
    • فصل پنجم: خوّاص آیروديناميکی و هيدروديناميکی
    • فصل ششم: خوّاص ترموديناميکی و حرارتی
    • فصل هفتم: خوّاص الكترومغناطيسي
    • پيوست ها
  • فیزیک کشاورزی

این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)
    3289   دفعه