تغذیه و بیوتکنولوژی تخم مرغ
- نویسنده: سیم جونگ، ویلهلم گونتر، شوریو ناکایی
- مترجم: غلامرضا هاشمی تبار، جلیل توکلافشاری، حسن کرمانشاهی، حمید قدوسی، فخری شهیدی
- تاریخ انتشار: 1387
- قیمت (ریال): 1900000
- ویراستار: رضا ولیزاده
- شابک - ISBN: 978-964-386-047-7
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 1000
- نوبت چاپ: 2
- تعداد صفحات: 680
- فروست انتشارات: 398
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Egg nutrition and biotechnology
- اطلاعات بیشتر:
-
بخش اول: چربیهای غذایی و سلامتی
بخش دوم: مصرف تخم مرغ
بخش سوم: لیپیدهای تخم مرغ و تغذیه
بخش چهارم: تکنولوژیهای زرده تخم مرغ
بخش پنجم: تکنولوژیهای lgy
بخش ششم: سلامت غذایی
بخش هفتم: پوستههای تخم مرغ
-
تخممرغ -- تکنولوژی زیستی