درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی

  • نویسنده:  دنیس هلدمان، پل سینگ
  • مترجم:  علی مرتضویhome، مسعود شفافی، علی‌اکبر سیف‌کردی، رسول کدخدایی
  • تاریخ انتشار:  1387
  • قیمت (ریال):  61000
  • شابک - ISBN:  978-964-6335-40-3
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  2000
  • نوبت چاپ:  5
  • تعداد صفحات:  868
  • فروست انتشارات:  245
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Introduction to Food engineering‬
  • م‍واد غ‍ذای‍ی‌ -- ص‍ن‍ع‍ت‌ و ت‍ج‍ارت‌