مبانی مهندسی فرآیند غذایی

  • نویسنده:  سیدمحمدعلی رضویhome، مریم بهرام پرور، محمدرضا امیریوسفی
  • تاریخ انتشار:  1390
  • قیمت (ریال):  1100000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-256-5
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  286
  • فروست انتشارات:  585
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • این کتاب در قالب 5 فصل با عناوین مفاهیم پایه مهندسی، موازنه جرم، ترمودینامیک، موازنه انرژی و سایکرومتری (خواص هوای مرطوب) تالیف شده است. ...

  • فصل اول - مفاهیم پایه مهندسی
    فصل دوم - موازنه جرم
    فصل سوم – ترموديناميك
    فصل چهارم - موازنه انرژي
    فصل پنجم - سایکرومتری (خواص هوای مرطوب)

  • مواد غذایی - - صنعت و تجارت - - الگوهای ریاضی ، مواد غذایی - - استانداردها ، مهندسی تولید - - الگوهای ریاضی ، تولید – فرآیندها

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    934   دفعه