اصول مهندسی صنایع غذایی
- نویسنده: ار.پائول سینگ-دنیس آر هلدمن
-
مترجم:
علی مرتضوی
، علیاکبر سیفکردی، عبدالرضا محمدینافچی، لیلا نوری
- تاریخ انتشار: 1387
- قیمت (ریال): 61000
- شابک - ISBN: 978-964-6335-40-0
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 2000
- نوبت چاپ: 5
- تعداد صفحات: 868
- فروست انتشارات: 245
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- عنوان به انگلیسی: Introduction to food engineering,C 2009
-
مواد غذایی-- صنعت و تجارت -- نشریات ادواری