اصول مهندسی صنایع غذایی

  • نویسنده:  ار.پائول سینگ-دنیس آر هلدمن
  • مترجم:  علی مرتضویhome، علی‌اکبر سیف‌کردی، عبدالرضا محمدی‌نافچی، لیلا نوری
  • تاریخ انتشار:  1387
  • قیمت (ریال):  61000
  • شابک - ISBN:  978-964-6335-40-0
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  2000
  • نوبت چاپ:  5
  • تعداد صفحات:  868
  • فروست انتشارات:  245
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Introduction to food engineering‭,C 2009‬
  • مواد غذایی-- صنعت و تجارت -- نشریات ادواری