میکروبیولوژی مواد غذایی (اصول تا عمل) جلد اول: میکروارگانیسم‌های مرتبط با مواد غذایی، بیماری‌های ناشی از مواد غذایی و فساد مواد غذایی

  • نویسنده:  عثمان ارکمن، تی. فاروک بوزوگلو
  • مترجم:  فخری شهیدیhome، سحر روشنک، ندا نورورزی، سمیرا مرادی، علیرضا وسیعی
  • تاریخ انتشار:  1400
  • قیمت (ریال):  1200000
  • ویراستار:  محبوبه سرابی جماب
  • شابک - ISBN:  978-964-386-465-1
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  200
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  552
  • فروست انتشارات:  772
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • تاکنون کتاب‎‌های متعددی در زمینۀ میکروبیولوژی مواد غذایی تدوین شده‌اند که تعداد اندکی از آن‎‌ها به بررسی تمام مفاهیم و جنبه‎‌های میکروبیولوژی مواد غذایی پرداخته‌اند؛ اما این کتاب که در دو جلد به چاپ رسیده دربرگیرندۀ ابعاد گوناگون و گسترده‎‌ای از یافته‎‌های علمی در زمینۀ میکروبیولوژی مواد غذایی و کاربرد آن در عمل است و ویژگی عمدۀ آن، جامع و روان‌بودن و عدم نیاز مخاطب به هرگونه پیشینه‎‌ای از علم میکروبیولوژی است. این می‌تواند به‌عنوان کتاب مرجع در دپارتمان‌های آموزشی- پژوهشی علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، زیست‌فناوری، بهداشت و ایمنی، کنترل کیفیت، تغذیه، علوم دامی و سایر رشته‌های مرتبط با غذا در مقاطع مختلف تحصیلی مورد استفاه قرار گیرد. در جلد اول این کتاب مباحث مربوط به میکروارگانیسم‌های مرتبط با مواد غذایی، بیماری‌های ناشی از مواد غذایی و فساد مواد غذایی مورد بحث قرار گرفته است. در جلد دوم نیز مباحث مربوط به استفاده از میکروارگانیسم‌ها در نگهداری و فراوری مواد غذایی شرح داده شده است.

  • فصل 1. تاریخچه و توسعۀ میکروبیولوژی موادغذایی
    فصل 2. رشد میکروبی در موادغذایی
    فصل 3. انواع میکروارگانیسم‎‎‌ها در موادغذایی
    فصل 4. منابع اوّلیۀ میکروارگانیسم‎‌ها در موادغذایی
    فصل 5. عوامل مؤثر بر رشد میکروبی در موادغذایی
    فصل 6. عوامل مهم در بیماری‎‎‌های ناشی از موادغذایی
    فصل 7. بیماری‎‎‌زایی باکتری‎‎‌ها و سموم میکروبی
    فصل 8. عفونت‎‎‌های تهاجمی ناشی از موادغذایی
    فصل 9. مسمومیت‎‎‌های عفونی ناشی از موادغذایی
    فصل 10. مسمومیت‎‎‌های ناشی از موادغذایی
    فصل 11. انگل‌ها، سموم دریایی و مسمومیت‌های غذایی ویروسی
    فصل 12. شاخص‎‌های بیماری‎‌زا‎‌های ناشی از موادغذایی
    فصل 13. روش‎‌های سنّتی یا متداول در میکروبیولوژی موادغذایی
    فصل 14. روش‎‎‌های پیشرفته در میکروبیولوژی موادغذایی
    فصل 15. اصول فساد موادغذایی
    فصل 16. فساد گوشت و فراورده‎‌های گوشتی
    فصل 17. فساد تخم‎‌مرغ و فراورده‎‌های تخم‎‎‌مرغ
    فصل 18. فساد ماهی وسایر فراورده‎‌های دریایی
    فصل 19. فساد شیر و فراورده‎‌های آن
    فصل 20. فساد میوه‎‌ها و سبزی‎‌ها
    فصل 21. فساد غلات و فراورده‎‌های حاصل از آن‎‌ها
    فصل 22. فساد موادغذایی کنسروشده
    فصل 23. فساد سایر موادغذایی
    فصل 24. فساد آنزیمی و غیرآنزیمی موادغذایی
    فصل 25. شاخص‎‌های فساد موادغذایی
    فصل 26. سرماگرا‎‌ها، گرمادوست‎‌‎‌ها و میکروارگانیسم‎‌های مقاوم به پرتودهی

  • مواد غذایی -- میکروب‌شناسی، بیماری‌های ناشی از غذا

  • خرید نسخه چاپی از: گیسوم
  • خرید نسخه الکترونیکی از:
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    1819   دفعه