قوانین کار در صنایع غذایی
- نویسنده: فخرالدین صالحی
- تاریخ انتشار: 1400
- قیمت (ریال): 990000
- شابک - ISBN: 978-964-386-501-6
- ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
- شمارگان - تیراژ: 200
- نوبت چاپ: 1
- تعداد صفحات: 336
- فروست انتشارات: 808
- قطع: وزیری
- نوع جلد: شومیز
- اطلاعات بیشتر:
-
یکی از دغدغههای دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای مرتبط با صنایع غذایی، عدم آشنایی با اصول، قوانین و مقررات محیط کار، قبل از امضای قرارداد استخدامی و شروع به کار در کارخانه است. در کتاب حاضر، سعی شده است با بیانی ساده، این کارشناسان علاوهبر اصول کار در این صنایع، با وظایف قانونی، آییننامهها، حقوق کارکنان و مقررات جدید نیز آشنا شوند. در این کتاب، موقعیتهای شغلی، مهارتهای کاریابی، نکات مربوط به مصاحبههای علمیعمومی و وظایف مسئولان فني بحث شده است. در ادامه، قانون کار بهزبان ساده تشریح شده است تا افراد متقاضی کار با اطلاعات کاملتری فرمهای استخدام را پر کنند و به حقوق و مزایای خود آگاهتر شوند. در فصل سوم، افراد با سلسلهمراتب در محیط کار و مهارتهای برقراری روابط کاری آشنا میشوند. در مبحث بعدی کتاب، اصول ایمنی و بهداشت و راههای کنترل آنها، تجهیزات حفاظت فردی و اصول ارگونومی ارائه میشود و در بخش پایانی، وسایل و تجهیزات آزمایشگاه میکروبیولوژی معرفی و کاربرد هریک توضیح داده میشود.
-
فصل 1. کاریابی در صنایع غذایی
فصل 2. قانون کار
فصل 3. آشنایی با محیط کار
فصل 4. اصول ایمنی در محیط کار
فصل 5. اصول بهداشت در کارخانههای صنایع غذایی
فصل 6. الزامات محیط کار آزمایشگاه میکروبیولوژی موادغذایی
-
مواد غذایی -- ایران - صنعت و تجارت -- مدیریت، مواد غذایی -- ایران -- صنعت و تجارت -- کارکنان، مواد غذایی -- ایران -- کارخانهها، بهداشت صنعتی -- ایران، ایمنی صنعتی -- ایران