قوانین کار در صنایع غذایی

  • نویسنده:  فخرالدین صالحی
  • تاریخ انتشار:  1400
  • قیمت (ریال):  990000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-501-6
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  200
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  336
  • فروست انتشارات:  808
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • یکی از دغدغه‌های دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط با صنایع غذایی، عدم آشنایی با اصول، قوانین و مقررات محیط کار، قبل از امضای قرارداد استخدامی و شروع به کار در کارخانه است. در کتاب حاضر، سعی شده است با بیانی ساده، این کارشناسان علاوه‌بر اصول کار در این صنایع، با وظایف قانونی، آیین‌نامه‌ها، حقوق کارکنان و مقررات جدید نیز آشنا شوند. در این کتاب، موقعیت‌های شغلی، مهارت‌های کاریابی، نکات مربوط به مصاحبه‌های علمی‌عمومی و وظایف مسئولان فني بحث شده است. در ادامه، قانون کار به‌زبان ساده تشریح شده است تا افراد متقاضی کار با اطلاعات کامل‌تری فرم‌های استخدام را پر کنند و به حقوق و مزایای خود آگاه‌تر شوند. در فصل سوم، افراد با سلسله‌مراتب در محیط کار و مهارت‌های برقراری روابط کاری آشنا می‌شوند. در مبحث بعدی کتاب، اصول ایمنی و بهداشت و راه‌های کنترل آن‌ها، تجهیزات حفاظت فردی و اصول ارگونومی ارائه می‌شود و در بخش پایانی، وسایل و تجهیزات آزمایشگاه میکروبیولوژی معرفی و کاربرد هریک توضیح داده می‌شود.

  • فصل 1. کاریابی در صنایع غذایی
    فصل 2. قانون کار
    فصل 3. آشنایی با محیط کار
    فصل 4. اصول ایمنی در محیط کار
    فصل 5. اصول بهداشت در کارخانه‎های صنایع غذایی
    فصل 6. الزامات محیط کار آزمایشگاه میکروبیولوژی موادغذایی

  • مواد غذایی -- ایران - صنعت و تجارت -- مدیریت، مواد غذایی -- ایران -- صنعت و تجارت -- کارکنان، مواد غذایی -- ایران -- کارخانه‌ها، بهداشت صنعتی -- ایران، ایمنی صنعتی -- ایران