مرتب سازی براساس:
  • عنوان: آنزیم ها در صنایع غذایی
  • نویسنده: گرگوری تاکر، ال.اف.جی. وودز
  • مترجم: فخری شهیدیhome، مرضیه حسینی‌نژاد
  • تاریخ انتشار: 1401 (چاپ اول، 1382)
  • قیمت (ریال): 1900000
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: راهنمای عملیات صحرایی و آزمایشگاهی مطالعات هیدروژئوشیمیایی و ایزوتوپی: اندازه‌گیری‌های صحرایی، نمونه‌برداری و روش‌های آنالیز کیفی و ایزوتوپی
  • نویسنده: حسین محمدزادهhome
  • تاریخ انتشار: 1402
  • قیمت (ریال): 1000000
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: دستنامۀ بیماری های طیور
  • نویسنده: جین بروگر پیکوکس؛ ژان پیر وایلنکورت، اچ ال شیوا پراساد؛ دانیل ون؛ منسف بوزوآیا
  • مترجم: ابوالفضل غنی ئیhomeایمان سلامتیان
  • تاریخ انتشار: 1401
  • قیمت (ریال): 7000000
  • اطلاعات بیشتر و خرید