صفحه اصلی
تماس با ما
تارنمای دانشگاه فردوسی مشهد
جستوجوی پیشرفته کتاب
FA
EN
جمعه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۳
انتشارات
فهرست کتابها
جستوجوی کتابها
نشریات
تازههای کتاب
کتابهای برگزیده
راهنماها
دستور خط زبان فارسی
فرهنگ املایی زبان فارسی
ویراستیار
کاربرگها
قوانین و مقررات
درباره ما
تاریخچه
مراکز پخش و فروش
همکاران
×
انتشارات
فهرست کتابها
جستوجوی کتابها
نشریات
تازههای کتاب
کتابهای برگزیده
راهنماها
دستور خط زبان فارسی
فرهنگ املایی زبان فارسی
ویراستیار
کاربرگها
قوانین و مقررات
درباره ما
تاریخچه
مراکز پخش و فروش
همکاران
صفحه اصلی
انتشارات
فهرست کتابها
مرتب سازی براساس:
الفبایی عنوان
سال نشر (صعودی)
سال نشر (نزولی)
میکروبیولوژی غذایی مدرن (جی 2005) (جلد 1)
عنوان:
میکروبیولوژی غذایی مدرن (جی 2005) (جلد 1)
نویسنده:
جیمزام. جی٬ مارتینجی. لاسنر٬ دیویدای. گلدن
مترجم:
علی مرتضوی
٬ حمیدرضا ضیاءالحق
تاریخ انتشار:
1401
قیمت کتاب چاپی (ریال):
دوره دو جلدی 2600000
اطلاعات بیشتر و خرید
میکروبیولوژی غذایی مدرن (جی 2005) (جلد 2)
عنوان:
میکروبیولوژی غذایی مدرن (جی 2005) (جلد 2)
نویسنده:
جیمزام. جی٬ مارتینجی. لاسنر٬ دیویدای. گلدن
مترجم:
علی مرتضوی
٬ حمیدرضا ضیاءالحق
تاریخ انتشار:
1401
قیمت کتاب چاپی (ریال):
دوره دو جلدی 2600000
اطلاعات بیشتر و خرید
میکروبیولوژی محیطی
عنوان:
میکروبیولوژی محیطی
نویسنده:
آلن.اچ وارنام
مترجم:
ِ
منصور مشرقی
، سمیه دولتآبادی
تاریخ انتشار:
1389
قیمت کتاب چاپی (ریال):
1100000
اطلاعات بیشتر و خرید
میکروبیولوژی مواد غذایی (ادمز)
عنوان:
میکروبیولوژی مواد غذایی (ادمز)
نویسنده:
ام.ار. آدمز، ام.ا. موریس
مترجم:
سید علی مرتضوی
، علیرضا صادقیماهونک
تاریخ انتشار:
1402
قیمت کتاب چاپی (ریال):
3800000
اطلاعات بیشتر و خرید
میکروبیولوژی مواد غذایی (اصول تا عمل) جلد اول: میکروارگانیسمهای مرتبط با مواد غذایی، بیماریهای ناشی از مواد غذایی و فساد مواد غذایی
عنوان:
میکروبیولوژی مواد غذایی (اصول تا عمل) جلد اول: میکروارگانیسمهای مرتبط با مواد غذایی، بیماریهای ناشی از مواد غذایی و فساد مواد غذایی
نویسنده:
عثمان ارکمن، تی. فاروک بوزوگلو
مترجم:
فخری شهیدی
، سحر روشنک، ندا نورورزی، سمیرا مرادی، علیرضا وسیعی
تاریخ انتشار:
1400
قیمت کتاب چاپی (ریال):
1200000
اطلاعات بیشتر و خرید
میکروبیولوژی مواد غذایی (اصول تا عمل) جلد دوم: میکروارگانیسمهای مرتبط با نگهداری و فراوری مواد غذایی
عنوان:
میکروبیولوژی مواد غذایی (اصول تا عمل) جلد دوم: میکروارگانیسمهای مرتبط با نگهداری و فراوری مواد غذایی
نویسنده:
عثمان ارکمن، تی. فاروک بوزوگلو
مترجم:
فخری شهیدی
،سمیرا مرادی، علیرضا وسیعی،سحر روشنک، ندا نورورزی
تاریخ انتشار:
1400
قیمت کتاب چاپی (ریال):
1100000
اطلاعات بیشتر و خرید
میکروبیولوژی مواد غذایی با تجدیدنظر کلی (اضافات و اصلاحات)
عنوان:
میکروبیولوژی مواد غذایی
نویسنده:
ویلیام فریزیر، دنیس وستهوف
مترجم:
سید علی مرتضوی
، مهدی کاشانی نژاد، حمید ضیاءالحق
تاریخ انتشار:
1401
قیمت کتاب چاپی (ریال):
2800000
اطلاعات بیشتر و خرید
میکروبیولوژی و ایمونولوژی
عنوان:
میکروبیولوژی و ایمونولوژی
نویسنده:
آرتور جانسون، توماس جی فیتسجرالد، وملان ای لوکاسویکز، ریچارد جی زیگلر، لوئیز. بی هاولی
مترجم:
فخری شهیدی
،
محمدرضا عدالتیان
،
محبت محبی
تاریخ انتشار:
1392
اطلاعات بیشتر و خرید
میکروبیولوژی و فناوری غذاهای تخمیری
عنوان:
میکروبیولوژی و فناوری غذاهای تخمیری
نویسنده:
هاتکینز، رابرت وین
مترجم:
محمدباقر حبیبی نجفی
رضا حاجی محمدی فریمانی
تاریخ انتشار:
1402
قیمت کتاب چاپی (ریال):
3400000
اطلاعات بیشتر و خرید
نامگذاری و طبقه بندی جامع سنگهای رسوبی، آذرین و دگرگونی (جهت دانشجویان و پژوهشگران علوم زمینی و مهندسی)
عنوان:
نامگذاری و طبقه بندی جامع سنگهای رسوبی، آذرین و دگرگونی (جهت دانشجویان و پژوهشگران علوم زمینی و مهندسی)
نویسنده:
محمدحسین آدابی،
محمدحسن کریم پور
تاریخ انتشار:
1391
قیمت کتاب چاپی (ریال):
500000
اطلاعات بیشتر و خرید
نانو سیالات
عنوان:
نانو سیالات
نویسنده:
سعید زینالیهریس، مهدی شنبدی، احمد امیری
تاریخ انتشار:
1394
قیمت کتاب چاپی (ریال):
1100000
اطلاعات بیشتر و خرید
نخستین درس آماره های ترتیبی
عنوان:
نخستین درس آماره های ترتیبی
نویسنده:
بی. سی. آرنولد، ان. بالاکریشنان، اچ. ان. نگاراجا
مترجم:
حسنعلی آذرنوش
تاریخ انتشار:
1379
اطلاعات بیشتر و خرید
شروع
قبلی
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
بعدی
پایان
صفحه71 از76