مرتب سازی براساس:
  • عنوان: میکروبیولوژی غذایی مدرن (جی 2005) (جلد 2)
  • نویسنده: جیمزام. جی٬ مارتین‌جی. لاسنر٬ دیویدای. گلدن
  • مترجم: علی مرتضویhome٬ حمیدرضا ضیاءالحق
  • تاریخ انتشار: 1401
  • قیمت (ریال): دوره 2600000
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: میکروبیولوژی غذایی مدرن (جی 2005) (جلد 1)
  • نویسنده: جیمزام. جی٬ مارتین‌جی. لاسنر٬ دیویدای. گلدن
  • مترجم: علی مرتضویhome٬ حمیدرضا ضیاءالحق
  • تاریخ انتشار: 1401
  • قیمت (ریال): دوره 2600000
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: مایکوتوکسین‌ها: گونه‌های مهم قارچی تولید‌کننده مایکوتوکسین‌ها و روش‌های شناسایی، کنترل و سم‌زدایی آن‌ها
  • نویسنده: حسین جوینده، فاطمه مصلائی
  • تاریخ انتشار: 1400
  • قیمت (ریال): 3000000
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: اکولوژی میکروبی در اکوسیستم‌های زراعی پایدار
  • نویسنده: تانیا ای. چیک، دیوید سی. کلمن، دیانا اچ. وال
  • مترجم: علیرضا کوچکیhome، الناز ابراهیمیان، سیدمحمد سیدی
  • تاریخ انتشار: 1401
  • قیمت (ریال): 1200000
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: پیشرفت‌های صورت گرفته در کاربردهای پلاسمای سرد در ایمنی و نگهداری موادغذایی
  • نویسنده: دانیلا برمودز-آگوئیر
  • مترجم: سیدحمیدرضا ضیاءالحق، اعظم اشرفی
  • تاریخ انتشار: 1401
  • قیمت (ریال): 1100000
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: پیشرفت‌هایی در پرایمینگ بذر
  • نویسنده: آمیتاوا راکشیت، هاریکش بهادرسینگ
  • مترجم: رامین پیری، عبدالحسین رضائی، علی مرادی، حمیدرضا بلوچی،
  • تاریخ انتشار: 1401
  • قیمت (ریال): 990000
  • اطلاعات بیشتر و خرید
  • عنوان: کاربردهای پروتکل یکپارچه برای درمان فراتشخیصی اختلال‌های هیجانی
  • نویسنده: دیوید اچ. بارلو، تاد جی. فارچیون
  • مترجم: ایمان‌الله بیگدلیhome، انسیه برزوئی، سیده الهه رحمانی حصار
  • تاریخ انتشار: 1401
  • قیمت (ریال): 1100000
  • اطلاعات بیشتر و خرید