عملکرد و کاربرد انواع افزدونی‌های سلامتی بخش در صنایع لبنی

  • نویسنده:  مرضیه معین فردhome، سمیرا یگانه‌زاد، مصطفی مظاهری تهرانیhome، نفیسه واحدی
  • تاریخ انتشار:  1389
  • قیمت (ریال):  35000
  • شابک - ISBN:  978-964-386-227-5
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  1
  • تعداد صفحات:  248
  • فروست انتشارات:  557
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • فصل اول: فرآورده‌های لبنی سلامتی‌بخش و اثرات درمانی آن‌ها
    فصل دوم: باکتری‌های پروبایوتیک و کاربرد آن‌ها در محصولات لبنی
    فصل سوم: پری‌بایوتیک‌ها
    فصل چهارم: پپتیدهای زیست‌فعال
    فصل پنجم: پتانسیل بکارگیری آهن در صنایع لبنی
    فصل ششم: پتانسیل بکارگیری کلسیم در صنایع لبنی
    فصل هفتم: پتانسیل بکارگیری ویتامین D در صنایع لبنی
    فصل هشتم: پتانسیل بکارگیری اسید لینولئیک مزدوج در صنایع لبنی

  • لبنیات در تغذیه انسان، لبنیات‌سازی، غذاهای سالم

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
    1167   دفعه