تغذیه و بیوتکنولوژی تخم مرغ

  • نویسنده:  سیم جونگ، ویلهلم گونتر، شوریو ناکایی
  • مترجم:  غلامرضا هاشمی تبارhome، جلیل توکل‌افشاری، حسن کرمانشاهیhome، حمید قدوسی، فخری شهیدیhome
  • تاریخ انتشار:  1387
  • قیمت (ریال):  47000
  • ویراستار (مصحح):  رضا ولی‌زاده
  • شابک - ISBN:  978-964-386-047-7
  • ناشر:  دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ:  1000
  • نوبت چاپ:  2
  • تعداد صفحات:  680
  • فروست انتشارات:  398
  • قطع:  وزیری
  • نوع جلد:  شومیز
  • عنوان به انگلیسی:  Egg nutrition and biotechnology‬
  • اطلاعات بیشتر: 

    صفحات اولیه کتاب

  • بخش اول: چربی‌های غذایی و سلامتی

    بخش دوم: مصرف تخم مرغ

    بخش سوم: لیپیدهای تخم مرغ و تغذیه

    بخش چهارم: تکنولوژی‌های زرده تخم مرغ

    بخش پنجم: تکنولوژی‌های lgy

    بخش ششم: سلامت غذایی

    بخش هفتم: پوسته‌های تخم مرغ

     

  • ت‍خ‍م‌م‍رغ‌ -- ت‍ک‍ن‍ول‍وژی‌ زی‍س‍ت‍ی‌